Zoro'nun aşuresi daha buzdolabında duruyor.Diyosun
Zoro'nun aşuresi daha buzdolabında duruyor.Diyosun
Tek başına Jack. Yanına birini verirsen King de olur.Kim olmalı?
Atar bir kesik sonra hayırlı işler. Oden hatrına Enma'yla bir buse kondururO iş öyle olmuyor işte. Oda'nın kılıç ustasına ejderha kestirme fantezisi var. Bu gerçekleşmeden durmayacağını hepimiz biliyoruz.
Zaten bundan fazlası da olmaz. Oden vol iki olacak.Atar bir kesik sonra hayırlı işler. Oden hatrına Enma'yla bir buse kondurur
O garanti zaten. Forum o kadar coştu ama Apoo zaten çok güçlü bir adam değil bence. Uzaktan gafil avladı ve içten saldırdı diye bu kadar etki etti. Yoksa göstere göstere gelen Kid'e karşı durumunu da gördük.Bir sonraki bölüm bilinç kaybı gelecek zaten ama zurnacı Apdullah emmiden
Hiç anlamadım ya seni, kusura bakma. Kid'in Apoo'ya saldırması pert çıkarması ile Luffy-Kid güç kıstası ne alaka? Luffy'den saldırı yemiş Apoo çizmesine ne gerek var? Neye ne diyon kardeş sen. Biraz daha açsana.Kid de Luffy gibi herhangi bir korunmaya geçmeden aynı darbeyi alıp Luffy`den daha az reaksiyon vermesi lazım.
Şu an Kid saldırıya geçmiş, saldırısı isterse pertini çıkarsın Apoo`nun, bu Kid`in Luffy`den güçlü olduğu anlamına gelmez. Luffy`nin saldırısını yemiş bir Apoo çizmedikten sonra Oda.
Bana mı dedin? Kaido ile olan dövüşe katılmasından bahsediyorum, çok garip bir reaksiyon olmuş bana dediysen.Ulan ben okurken böyle bir hedefi olduğuna kanaat getirmedim. Hangi mangayı okuyorlar şuan bunlar?
Kalkacaktı? Adam bayılıyor sonra üstünden saatler geçiyor uyandığında ise sıçrayarak nirdeyim ben der gibi uyanıyor.Luffy'nin baygın olması bir anlam ifade etmiyorsa Killer'da Zoro'ya hasar vermedi diyelim.Nasıl olsa 10 saniye sonra kalkacaktı
Yani t...cvüz etsinler diyorsun Zoro'ya? Jack ile birebir kapışır deriz de yanına King koy diyorsun.Tek başına Jack. Yanına birini verirsen King de olur.
Zoro vs JackYani t...cvüz etsinler diyorsun Zoro'ya? Jack ile birebir kapışır deriz de yanına King koy diyorsun.
Sana demedim, cevap verdiğin arkadaş uçuk kaçık yazılar yazmış bende sana katılayım dedim.Bana mı dedin? Kaido ile olan dövüşe katılmasından bahsediyorum, çok garip bir reaksiyon olmuş bana dediysen.