BiKahveMolası 7 May 2020 #953 Ben de diyordum, 'neden kimse durdurmaya çalışmadı' meğer Jinbe olanları anlatıyormuş. Bu arada Black Maria güzel çizilmiş bir karakter ve kıyafetlerse Robin'e daha yakışmış, Nami'ye göre.
Ben de diyordum, 'neden kimse durdurmaya çalışmadı' meğer Jinbe olanları anlatıyormuş. Bu arada Black Maria güzel çizilmiş bir karakter ve kıyafetlerse Robin'e daha yakışmış, Nami'ye göre.
N'eonz 7 May 2020 #954 Dante13 dedi ki: Sen bakma Genişletmek için tıkla ... Ben bakmıyorum kii. O baktırıyor
Teach 7 May 2020 #955 Konu sapıtmasın diye bu Teach muhabbetine cevap vermiyorum ama aşırı trajikomik yorumlar görüyorum...
Konu sapıtmasın diye bu Teach muhabbetine cevap vermiyorum ama aşırı trajikomik yorumlar görüyorum...
ƊƛƝƬЄ 7 May 2020 #957 William cutting dedi ki: Genişletmek için tıkla ... Ne olmuş yav? Luffy tek başına yardırmış, Zoro da kayıp mı olmuş?
William cutting dedi ki: Genişletmek için tıkla ... Ne olmuş yav? Luffy tek başına yardırmış, Zoro da kayıp mı olmuş?
Teach 7 May 2020 #958 Bu Oda kesin abazalıktan dolayı daha doğru düzgün bölüm çıkaramıyor. Mesela Robini donla neden çizersin?
Bu Oda kesin abazalıktan dolayı daha doğru düzgün bölüm çıkaramıyor. Mesela Robini donla neden çizersin?