Bölüm çıkmadı ki daha ne konuşcaz. Son 10 sayfa karı kız muhabbeti doluBenim gibi hikâyeye odaklan.
Bölüm çıkmadı ki daha ne konuşcaz. Son 10 sayfa karı kız muhabbeti doluBenim gibi hikâyeye odaklan.
ZehahahahaŞişme falan dedikleri de Sanji herhalde. Tipe bak.
Peçeteyi isim sonunda Zoro tutuyormuş ücreti begenmeyince de boyun eğip fazlasını istiyormus.
Islak gözler ile bakıyordu en son Sanjiye gerçi bu kaşar olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Violet amacına ulaşana kadar neler neler götürmüştür, sırf Dof'la kalmaz o. Sanji'ye kadar düştü en son işte.
Ortam yosmasıyla mutluluklar o zaman:d
"Hüüüü baygın olmandan faydalanıp seni öldürürdüm ama karşımda Chopper var ona maçam yetmez" diyen adamın fanı bana ağlıyor diyor.Ağlama yubaa
Gerçekler acı geliyor anlıyorum.Alfa degil Kid.Boşuna zorlama kendini.Boyun eğmeyecek"Hüüüü baygın olmandan faydalanıp seni öldürürdüm ama karşımda Chopper var ona maçam yetmez" diyen adamın fanı bana ağlıyor diyor.
Boyun eğmemiş hali cidden bu mu? Buysa Arc sonu olacakları heyecanla bekliyorum.Gerçekler acı geliyor anlıyorum.Alfa degil Kid.Boşuna zorlama kendini.Boyun eğmeyecek