Üye silindi 1004
Olması gerektiği gibi Zoro fanı. Erkek kadın fark etmez herkes bir gün Zoro fanı olacak öyle ya da böyle.Biz kiku fanıyız ama kiku’da Zoro fanı maalesef
Olması gerektiği gibi Zoro fanı. Erkek kadın fark etmez herkes bir gün Zoro fanı olacak öyle ya da böyle.Biz kiku fanıyız ama kiku’da Zoro fanı maalesef
Gencecik delikanli adama Robin diyenler utansın asılZoro ve Nami mi naptın be aydenim Zoro ve Hanckok desen daha çok yakışırdı
Hanzolukla ne alakası var yaw.. Herkes masumiyet bekir gibi midesiz ve exlaqsız olmak zorunda değil........................Aaaa tipik hanzo insanlara seks işçiliği yapmak zorunda kaldığı için saldırıyor. Yazıklar olsun....
Görende Robin annesi yaşında sanır. Aralarında 9 yaş var sadece. Erkek büyük olan olsa sorun olmayacaktı.Gencecik delikanli adama Robin diyenler utansın asıl
Robin, Crocoya Dragona Jinbeiye Aokijiye falan uygun
Valla öyle reis kurtizan’ı bile kendine fan etmiş büyük Adam Zoro.Olması gerektiği gibi Zoro fanı. Erkek kadın fark etmez herkes bir gün Zoro fanı olacak öyle ya da böyle.
Valla bilmiyorum Zoro’da belki daha olgun insanlardan hoşlanıyordurGencecik delikanli adama Robin diyenler utansın asıl
Robin, Crocoya Dragona Jinbeiye Aokijiye falan uygun
Zoro dünyanın en iyi kılıç ustası olduğunda karısı da dünyanın en iyi kaşarı mı olacak ? Kaşarı en iyi kesen de hak kazanacak falanAaaa tipik hanzo insanlara seks işçiliği yapmak zorunda kaldığı için saldırıyor. Yazıklar olsun....
Kid'in kolu kadar kolay kesilen bir kaşar olduğunu sanmıyorum.Zoro dünyanın en iyi kılıç ustası olduğunda karısı da dünyanın en iyi kaşarı mı olacak ? Kaşarı en iyi kesen de hak kazanacak falan
Parasına göre ya erimiş kaşar oluyormuş ya da eski Kars kaşarıKid'in kolu kadar kolay kesilen bir kaşar olduğunu sanmıyorum.
En azından Kid gibi Luffy'e beleşinden peçete tutup fanlarını çıldırtmıyor.Parasına göre ya erimiş kaşar oluyormuş ya da eski Kars kaşarı