Üye silindi 1004
Hancockçusun sen di mi?H*yori'den bahsetmiyorsun dimi?
Hancockçusun sen di mi?H*yori'den bahsetmiyorsun dimi?
İçki lobisi de yandaşı bunların!! Kaido'ya sake sağlıyor bunlar!!Hazır Nutz reklamları da gelmişken... Çerez lobisi iş başında.
Tenks canımçok erken sormuşsun soruyu :d dev gibi kadın valla :d
yine biri kurtarmış ellam
şurda yazılmış, yeni karakter, gadın, shin uchi(zımba gibi bişey demek ismi :d keza rolü ile uygun) kaidounun programını düzenliyormuş. kanatlı sincap meyvesi var. bi de marguarite in saçlarına çok benziyor saçları dedik sayfalar önce galiba :S
bu whos whonun dövmesinde de göz var neden acaba :S
Hiyori nefretinin nedeni bu olabilir mi?Hancockçusun sen di mi?
Hiyori'yi güzel bulman birisi Hancock sever.. Ya da Kiku'ya yükselir. Sanji fanları özellikle de @Historia gerçek bir Kiku fan.Hiyori nefretinin nedeni bu olabilir mi?
Bu arada bölümde Chad Usopp'u kıskanması da gözlerden kaçmadı. İçlerinde 15 yaşında bir tavşan var hem. :/ xd
Amazon'daki sarı bağyanefendiciyim ben. İlk gördüğüm günden beri Luffy'e yar olacağına tüm kalbimle inanıyorum....Hancockçusun sen di mi?
Zoroya Nami var yav. Ne hiyorisi ne robiniAga bee o zaman bu Zoro reis için gelsin
Aaaa tipik hanzo insanlara seks işçiliği yapmak zorunda kaldığı için saldırıyor. Yazıklar olsun....Amazon'daki sarı bağyanefendiciyim ben. İlk gördüğüm günden beri Luffy'e yar olacağına tüm kalbimle inanıyorum....
Ama ben bile Zoro'ya bir eskortu yakıştıramıyorum....
haydaaaaaa... gin biliyorsun erkek, kadınlar adasında yeri yok. bunu terk etmiş anası, bizim keko don krieg bunu sahiplenmiş o yüzden minnet borçluymuş... krieg i de zaten smile izlerken gördük, hepsi işin içinde :O
Biz kiku fanıyız ama kiku Zoro fanı maalesefHiyori'yi güzel bulman birisi Hancock sever.. Ya da Kiku'ya yükselir. Sanji fanları özellikle de @Historia gerçek bir Kiku fan.
Zoro ve Nami mi naptın be aydenim Zoro ve Hanckok desen daha çok yakışırdıZoroya Nami var yav. Ne hiyorisi ne robini
Robin ve Jinbei de birbirine güzel yürüyorlar ha. Robin olgun olmasını seviyormuş Jinbeinin