Onun kılıcının olduğu belli zaten. Geçen bölüm takunyalı olan hangisi?Kilic ustasi olan sigaralı gibi. Zoro bunu keser. Balikadamı da kawa alır.
O zaman çözemeyiz.Oda’nın dehasını aşabilirsek çözeriz...
Onun kılıcının olduğu belli zaten. Geçen bölüm takunyalı olan hangisi?Kilic ustasi olan sigaralı gibi. Zoro bunu keser. Balikadamı da kawa alır.
O zaman çözemeyiz.Oda’nın dehasını aşabilirsek çözeriz...
Takunyali olan sasaki. Jinbei ve kawa gibi takunyali.Onun kılıcının olduğu belli zaten. Geçen bölüm takunyalı olan hangisi?
O zaman çözemeyiz.
Tek temennimiz o zaten. Samuraylardan çok umutluydum tip olarak, güç olarak ama çoğu tırt çıktı.Kaido jr ve numbers dışın da bir karakter kalmadı tanıtılacak numbers dan ümıtli değilim ama kaido jr beklentiyi karşılayabilir.
Spoilere göre, Sasaki'nin üstünde beyaz bir palto var ve önü açık. Takunyalının üstünde siyah bir giysi var ve önü ilikli. Kıyafetini değiştirmediyse farklı duruyor.Takunyali olan sasaki. Jinbei ve kawa gibi takunyali.
Sasakinin üstü çıplak, pelerini var ve altı düğmeli bir kiyafet var gibi üstünde. Kral korsanin attığında. Takunyali o olduğu belli oluyorSpoilere göre, Sasaki'nin üstünde beyaz bir palto var ve önü açık. Takunyalının üstünde siyah bir giysi var ve önü ilikli. Kıyafetini değiştirmediyse farklı duruyor.
Bu elbaf ta olacak gibi.Böyle bir şey bekliyordum ama olsun buda iyi
Aaa ben.Kilic ustasi olan sigaralı gibi. Zoro bunu keser. Balikadamı da kawa alır.
Ben çözemedim ama herkes öyle dediğine göre itirazım yok.Sasakinin üstü çıplak, pelerini var ve altı düğmeli bir kiyafet var gibi üstünde. Kral korsanin attığında. Takunyali o olduğu belli oluyor