Hahaha Tamam seni mi kıracağım traom yaşasınAman erkek antisi seni. Kızlar yaşasın erkekler ölsün istiyorsun sanki. Banane Page One'da yaşasın.
Sanji'nin görse sarkacağı kesin. Maria'ya da sarkar.
Hahaha Tamam seni mi kıracağım traom yaşasınAman erkek antisi seni. Kızlar yaşasın erkekler ölsün istiyorsun sanki. Banane Page One'da yaşasın.
Sanji'nin görse sarkacağı kesin. Maria'ya da sarkar.
Aaa hani Page'ler gezecekti buralarda.Ben sigaralayı kaptim. Binali de birini kapsin.
Yaşasın tabi ya. Bak şu profilime. Tatlılığı seni de içine alsın.Hahaha Tamam seni mi kıracağım traom yaşasın
Doğru diyorsun bak keyiflendim. Artık P1’cıyızYaşasın tabi ya. Bak şu profilime. Tatlılığı seni de içine alsın.
Sanji'nin vs. atıp hasar veremediği bir velet. Senin keyiflenmen lazım.
Kanka bu takunyalı Sasaki galiba. En öndeki de maskeli bence tabi. Bak benide bu işe sürükledinManga mı okuyoruz, puzzle mi çözüyoruz; belli değil. 1 saattir, kimin bacağı, kimin kafası olabilir, onu çözmeye çalışıyorum. Neden çalıştığımı da bilmiyorum. Sıkıntıdan herhalde.
Keşke Zoro, Ulti'yi kesse...
Açıklanmadan önce bunu çözmemiz lazım.Kanka bu takunyalı Sasaki galiba. En öndeki de maskeli bence tabi. Bak benide bu işe sürükledin
Kilic ustasi olan sigaralı gibi. Zoro bunu keser. Balikadamı da kawa alır.Açıklanmadan önce bunu çözmemiz lazım.
Oda’nın dehasını aşabilirsek çözeriz...Açıklanmadan önce bunu çözmemiz lazım.