serhat_bnc 24 Nis 2020 #661 Zayıftan güçlüye doğru güç sıralaması nasıl acaba bu altılının? Ödülleri gösterseydi en azından 3 aşağı 5 yukarı değerlendirme yapardık.Savaş zamanında sanırım ödülleri yansıtır.Oda illa gizleyecek herşeyi gıdım gıdım verecek.
Zayıftan güçlüye doğru güç sıralaması nasıl acaba bu altılının? Ödülleri gösterseydi en azından 3 aşağı 5 yukarı değerlendirme yapardık.Savaş zamanında sanırım ödülleri yansıtır.Oda illa gizleyecek herşeyi gıdım gıdım verecek.
Monkey D. Luffy 24 Nis 2020 #663 Oda Hawkins'i bol bol gösterdi. Drake'i bol bol gösterdi. Apo'yu ise sürekli saklıyor. Oda birisini asla böyle boş yere saklamaz. Apo Kaido'nun oğlu, Big Mom, Orochi, Drake veya CP0 bunlardan birisiyle önceden anlaştı. Ha bana sorarsanız tüm novalar aynı tarafta yer alacak.
Oda Hawkins'i bol bol gösterdi. Drake'i bol bol gösterdi. Apo'yu ise sürekli saklıyor. Oda birisini asla böyle boş yere saklamaz. Apo Kaido'nun oğlu, Big Mom, Orochi, Drake veya CP0 bunlardan birisiyle önceden anlaştı. Ha bana sorarsanız tüm novalar aynı tarafta yer alacak.
Chris 24 Nis 2020 #664 Monkey D. Luffy dedi ki: Oda Hawkins'i bol bol gösterdi. Drake'i bol bol gösterdi. Apo'yu ise sürekli saklıyor. Oda birisini asla böyle boş yere saklamaz. Apo Kaido'nun oğlu, Big Mom, Orochi, Drake veya CP0 bunlardan birisiyle önceden anlaştı. Ha bana sorarsanız tüm novalar aynı tarafta yer alacak. Genişletmek için tıkla ... Apoo sayfa 13 te gözüküyor.
Monkey D. Luffy dedi ki: Oda Hawkins'i bol bol gösterdi. Drake'i bol bol gösterdi. Apo'yu ise sürekli saklıyor. Oda birisini asla böyle boş yere saklamaz. Apo Kaido'nun oğlu, Big Mom, Orochi, Drake veya CP0 bunlardan birisiyle önceden anlaştı. Ha bana sorarsanız tüm novalar aynı tarafta yer alacak. Genişletmek için tıkla ... Apoo sayfa 13 te gözüküyor.