Maskeli elemanın saçını fark etmiştim. Killer dövüşsün onunla : ))
Sağ üstteki Mr. 1 gibi. Daz Bones :S
Edit: Bunun Killer tarzı saçı olabilir.
Sağ üstteki Mr. 1 gibi. Daz Bones :S
Edit: Bunun Killer tarzı saçı olabilir.
Geçen bu sahneyi animede izledim. Dün iki saat aradım bulamadım ya bende atacaktım. :/
Bu o degil eski resimde saç bitiminde kürk başliyo digerinde omuzda başliyoGeçen bu sahneyi animede izledim. Dün iki saat aradım bulamadım ya bende atacaktım. :/
Bu çıkması benim hoşuma gider. Babasının oğlu diye boynuzlu olması gerekmiyor. Şöyle sağlam karizma bir şey çizse mükemmel olut.Geçen bu sahneyi animede izledim. Dün iki saat aradım bulamadım ya bende atacaktım. :/
O beyin noktası değil miydi? Gerçi hibrit olabilir düşününce.Yok o insan hali. Hibrit hali herzmanki küçük hali.
Son zamanlar da zaten sonuca bağlamak için basit ve saçma şeylerle ilerlemiyor mu? Suiti tanıtmak için bi vs idi muhtemelen devamını göstermeyecektir bile.Halkın gözünün yaşına bakmadan şehrin ortasında yıkım yaratan bir adamı sırf bu yüzden salmamış olmasını temenni ettim sadece. Oda dövüşü nasıl yarıda kessem diye düşünüp böyle basit bir çözüm bulduysa Kimetsu no Yaiba’dan fark yemeye daha çok devam eder.
Aynı kişi olamaz, diğerinde saç yok.
Flying six destede olmaz numbers ta kagittaki gibi 10 tane olur.Yıkımcılar K, Q, J tamam. Numbers 5 silüetti. Flying six 6, Numbers 5 kişi desek eder toplam 11 kağıt. Numaralı kağıtlar 10 a kadar. Deste tutturma işini boşverdi galiba.