iki kişi diyo Law'da. Marimo ile Luffyi söylüyo heraldeZoro da az idiot değil şimdi ya. Law bilmiyor bu işi. Tutturamamis sayıyı
iki kişi diyo Law'da. Marimo ile Luffyi söylüyo heraldeZoro da az idiot değil şimdi ya. Law bilmiyor bu işi. Tutturamamis sayıyı
Sana özelden yazanları merak etmeye başladım :dBana bölümde Uçan Altılı görünecek denildi, adamların yüzde kaçının görüneceği söylenmedi. O yüzden özelden bana "Sadece ayakları görünüyormuş" demeyin.
Kid ittifaktan değildir. Adam " ittifakla işim olmaz." dedi. Şimdi ittifak olup boş mu yapacak. Sözünün eri olsun az, karakter koysun ortaya.Worstgen'de Law aptallar derken Luffy ile Kid'i mi kastetti yoksa Zoro ile Luffy'yi mi kastetti diye tartışanlar var.
Ben Kid ve Luffy olarak algıladım. Zoro olursa negzel :d Hoşuma gideriki kişi diyo Law'da. Marimo ile Luffyi söylüyo heralde![]()
Kaido Momo'yu Oden'e yakıştıramamıştı. Kendi oğlunu ise grurla BM'e göstermek istiyor. Büyük ihtimalle gurur duyuyordur oğluyla. Ama Oda bu tabii belli olmaz : ))Kaido'nun oğlu : Hayaller
![]()
Gerçekler :
![]()
Sitede aktif olmayan, okuyucu olanlar genelde.Sana özelden yazanları merak etmeye başladım :d