Aynen işlerine gelmiyor.Luffy net Kata'dan güçlü şu an yav.Diğer sağ kollardan da öyle ama işlerine gelmiyor.
@killz0ne
İbret alıyoruz. İbret almayan, ibretlik olur çünkü.

Aynen işlerine gelmiyor.Luffy net Kata'dan güçlü şu an yav.Diğer sağ kollardan da öyle ama işlerine gelmiyor.
zOrroooomuza gidiyor Alpacım öyle deme :dddd
Queen kılıç ustası mi?Meyvesi var değildir.![]()
Zoro tabi ki karşılığında çok mühim bir kılıç verdi. Ancak kurgu açısından bakıldığı zaman, Zoro'da olmasının bir önemi olmalı. Onlara liderlik edeceğinden değil tabi ki. Hepsinden güçlü olduğu için. Bir tek Denjiro soru işareti şu an. 9 Kın'ın içinde en güçlüleri de Denjiro'dur diye düşünüyorum. Belki Zoro'yla beraber King'e saldırır.Herkes takmış kılıç niye Zoroya verildi de başkasına verilmemiş? Zoronun karşılığında ne verdiğinin farkında mısınız?
HAZAN SUYU!!!
Hazan Suyu işte o kadar önemli Wano için. Zoronun bunu kabul edebilmesi için o ayarda bir kılıç verdiler. Olay bu. Zoro yeteneklerini aşıp bu kılıcı kullanacak mı kullanacak? Zira adam Hazan Suyu gibi bir kılıcı kullanmış bir zahmet Enmayı da kullansın.
Onun dışında açıkçası ben Ashura ve Denjironun kullanabileceğini düşünüyorum. Bu Zoroyu küçültür mü? Hayır tam tersi yüceltir. Zira malum Ashura dediğimiz abi Jackle kapışabilen biri. Bir şeyi yüceltmek için diğer karakterleri yermek kadar saçma bir şey yok. Her karakteri kendi özelinde değerledirdikten sonra birbiri ile kıyaslayın...
Bilmem. Ben orada aslında King için dememiştim ama seni mi kıracağım. Sen istiyorsan olsun, istemiyorsan olmasın.Queen kılıç ustası mi?![]()
Bende bilmiyorum istemek veya istememek ile olmuyor. Yani King'in meyve var kılıcı da var, Queen de öyle, Law da öyle, Fuji de öyle. Kim kılıç ustası kim değil? Hepsinin yaptığı büyük işler meyveleri kaynaklı kılıcı sadece yan güç olarak kullanmiş. Yanlış diyorsam söyle.Bilmem. Ben orada aslında King için dememiştim ama seni mi kıracağım. Sen istiyorsan olsun, istemiyorsan olmasın.
Seni tanımıyorum kim olduğunu da bilmiyorum,Law ile ilgili bir derdim de yok.Law kadar taş düşsün başınıza. Başka derdiniz yok. Ne kuyruk acınız varmış bu adamdan.
Yav hee bazıları güçlü. Yersen.
Luffy güçlü zaten o büyük işler başaracak,Law'ı fazlasıyla aştı bu çocuk.Kid konusunda bir şey diyemeyeceğim güçlü çıkabilir.Haha şu üçlü yani Kid-Law-Luffy yerine Kid-Luffy-Zoro olsaydı yazılacak mesajların haddi hesabı yoktu. Zoro olmayınca Law-Luffy-Kid üçlüsü küçümsenir olmuş.![]()