Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 975 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlamı var elbet. Ama kılıcı kullanmak dhaa güçlü olmak anlamına gelmiyor bence. Zira Oden bunu çocuk yaştan beri kullanıyor. O zaman ortaya çocuk Oden'in bile şu an Denjiro'dan daha güçlü olduğu anlamı çıkıyor.
Zaten şu anki Denjiro'nun kullanabilmesine ihtimal veriyorum. Oden kaç yaşından beri kullanıyor bilmiyorum ancak gençken bile, şu an Denjiro hariç hepsinden güçlüdür. Hikaye açısından bakalım. 9 Kın dururken Enma Zoro'ya verildi. Tamamen yabancı birine. Hadi Denjiro'yu denklemin dışında tutalım, belki günümüzdeki haliyle kullanabilir. Ancak diğerleri için bunu söyleyemeyiz. Hepsi oradayken kılıç Zoro'ya verildi. Herkes şaşırdı kılıca söz geçirebilmesine. Denjiro en fazla şu anki Zoro'yla eşit seviyededir. Arc sonunda ise Zoro geçecektir.
 
3 kaptan sadece ilk önce kim gemiyi batıracak şeysinden dolayı aynı gemiye saldırdı. Altında bişe aramayın. Zoro ve sanjinin ilk kim pxi imha edecek yarışı gibi. Sizin mantıkla gitsek, kyoshiro tek başına 1 gemi imha etti demek ki 3 kaptan anca 1 kyoshiro ediyor :p
Bu mantığı sadece sen kurarsın canısı uyan hadi. :D:D:
 
3 büyüklerden Kawa, Enma'yı kontrol eden Zoro'ya hayran hayran bakıyor.

Ek olarak Zoro'nun elinde milyon tane oynamadığı kart var. Zoro'nun bu arctaki tek rakibi King'dir. Onu da arc sonu geçecek zaten. İster King'le dövüşsün ister dövüşmesin.
 
Zoro, King ile savaşmadan onu geçebiliyor ama garibim Luffy Katakuri'yi yendiği halde onu geçemiyor hatta ardından şu anki powerını almakla bile..:D
 
Bulut BM nin ruhundan yapılma değil mi ? Ne diye hala nami de duruyor bu ? BM nin aklı başına da geldi hiç mi çağırmadı düşünmedi la benim bulutum vardı nerede bu diye? Onunla nami ye p-up yapacaksa mangaka saçmalar yahu.Geri kalan geçişin de geçiş bölümü olmuş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık