Meyvesi var değildir.Bu arada, king kılıç ustası mı?

Meyvesi var değildir.Bu arada, king kılıç ustası mı?
Zaten şu anki Denjiro'nun kullanabilmesine ihtimal veriyorum. Oden kaç yaşından beri kullanıyor bilmiyorum ancak gençken bile, şu an Denjiro hariç hepsinden güçlüdür. Hikaye açısından bakalım. 9 Kın dururken Enma Zoro'ya verildi. Tamamen yabancı birine. Hadi Denjiro'yu denklemin dışında tutalım, belki günümüzdeki haliyle kullanabilir. Ancak diğerleri için bunu söyleyemeyiz. Hepsi oradayken kılıç Zoro'ya verildi. Herkes şaşırdı kılıca söz geçirebilmesine. Denjiro en fazla şu anki Zoro'yla eşit seviyededir. Arc sonunda ise Zoro geçecektir.Anlamı var elbet. Ama kılıcı kullanmak dhaa güçlü olmak anlamına gelmiyor bence. Zira Oden bunu çocuk yaştan beri kullanıyor. O zaman ortaya çocuk Oden'in bile şu an Denjiro'dan daha güçlü olduğu anlamı çıkıyor.
Belli değil bu ara herkeste kılıç çiziyor. Fakat Zorodan güçlü olduğu kesin o manada dedim.Bu arada, king kılıç ustası mı?
Bu mantığı sadece sen kurarsın canısı uyan hadi.3 kaptan sadece ilk önce kim gemiyi batıracak şeysinden dolayı aynı gemiye saldırdı. Altında bişe aramayın. Zoro ve sanjinin ilk kim pxi imha edecek yarışı gibi. Sizin mantıkla gitsek, kyoshiro tek başına 1 gemi imha etti demek ki 3 kaptan anca 1 kyoshiro ediyor![]()
Değil mi ?King Zoro'dan güçlü mü?
Konu başından beri okursan herkes o mantığı gütmüş. İnsanlara sataşmaktan vazgeç. İlla engelleyelim mi? Bıktım senin senin bu hareketlerinden.Bu mantığı sadece sen kurarsın canısı uyan hadi.:
İnsanlar geyiğine yazdı reis. Kimse düşünmedi öyle. Hani varsa bile tek tük çıkar.Konu başından beri okursan herkes o mantığı gütmüş. İnsanlara sataşmaktan vazgeç. İlla engelleyelim mi? Bıktım senin senin bu hareketlerinden.