Benim anladığım Tüm Kek'te Sanji ne olduysa, Wano'da Zoro o olacak.
Savaşların tamamını paneş geçsin de gör.Yok bunda hrm haki kavramını oturttu hem de çizmek için baya zaman vardı. Baksana wano başlayalı 65 sayı oldu vr hala savaş başlamadı. Bence iyi hazırlandı. Tek sorun; umarım 25 30 bölümde bitirmez. Çunkü buna bayılıyor.
Yok ya o hallere sokmaz Zoro'yu öz oğlu gibi sevdiği koruduğu karakteri o kadar da ezmez.Benim anladığım Tüm Kek'te Sanji ne olduysa, Wano'da Zoro o olacak.
Orası kesin canım. Demek istediğim hikayesi ile ön plana çıkar.Yok ya o hallere sokmaz Zoro'yu öz oğlu gibi sevdiği koruduğu karakteri o kadar da ezmez.
Deme öyle lan. ( luffy, kid , law ve kaido bir kez çarpışır, ardından 5 gün durmayan savaş= kaidou'nun cesedi)Savaşların tamamını paneş geçsin de gör.
Aynen Zoro'nun geçmişi ile ilgili bir bir flash yaşanacaksa en uygun arc olabilir.Orası kesin canım. Demek istediğim hikayesi ile ön plana çıkar.
Wano sonu görüşürüzjsjsjsksArc'ın son bölümünün son sayfasına kadar sabredin. Son sayfada bütün düşmanlar yan yana dizilecekmiş. Sonra mı? 500 000 poundluk bir sıleş ve tadaaa! Ortalık kan gölü. :S Bu arc'ı Zoro reis kapatacak!
ben devrimcilerin gelcegini düşünmüyorum, hali hazırda reveriedeler zaten. bazıları shanksın ya da bbnin de gelebilecegini söylüyor. baska bir yonkounun da gelecegını dusunmuyorum. ama urouge gelirse hos olabilir cunku diğer supernovalar arasında en az sahne alan supernova. marco'dan cok umitliyim eli bos gelcegını sanmıyorum, guclu gelecek gıbıKedi ve jinbei yok ortada. Oda bunları bayadır saklıyor. Boş gelmeyecekler kesin.
-marco
-wb korsanları
- hasır şapka filosu
- uroguo
- devrimciler
Bunlardan ikisi mutlaka gelecektir.
Kesin olur bu ark. Aksi halde Zoro .... olacak.Aynen Zoro'nun geçmişi ile ilgili bir bir flash yaşanacaksa en uygun arc olabilir.
Aynen bende urogue dan çok umutluyum. 600 milyonluk adamı yenmiş biri iyi iş yapar.ben devrimcilerin gelcegini düşünmüyorum, hali hazırda reveriedeler zaten. bazıları shanksın ya da bbnin de gelebilecegini söylüyor. baska bir yonkounun da gelecegını dusunmuyorum. ama urouge gelirse hos olabilir cunku diğer supernovalar arasında en az sahne alan supernova. marco'dan cok umitliyim eli bos gelcegını sanmıyorum, guclu gelecek gıbı