Anladım anlayacağımı merak etme. İnsan fandaşına yapmaz şunu be.Ayıp ediyon diyecek bir şey bulamıyorum diye alıntı yapmıyordum.
Anladım anlayacağımı merak etme. İnsan fandaşına yapmaz şunu be.Ayıp ediyon diyecek bir şey bulamıyorum diye alıntı yapmıyordum.
Kedi ve jinbei yok ortada. Oda bunları bayadır saklıyor. Boş gelmeyecekler kesin.Kedi gelmedi haala, aceba Marco'nun bahsettiği şey neydi, kimlerle neyle gelecek belki sonraki sayı görürüz.
Arc'ın son bölümünün son sayfasına kadar sabredin. Son sayfada bütün düşmanlar yan yana dizilecekmiş. Sonra mı? 500 000 poundluk bir sıleş ve tadaaa! Ortalık kan gölü. :S Bu arc'ı Zoro reis kapatacak!Şöyle bakıyorum ben olaya; tabi gönül isterdi ki Zoro da bir gemi kessin ama Oda’nın göstermek istediği şey şuydu sanırım; Hani bu üçlü ittifak yaptı dur hemen bunları 2y önceki gibi göstereyim dedi. Zira G4 falan açtı Luffy saçma bir şekilde. Denjiro da kimliğini açıklarken havalı olsun istedi.
Ben hala Zoro’nun ön plana çıkacağına inanıyorum sıkıntı yok o konuda
Denizciler de kesin gelir.Kedi ve jinbei yok ortada. Oda bunları bayadır saklıyor. Boş gelmeyecekler kesin.
-marco
-wb korsanları
- hasır şapka filosu
- uroguo
- devrimciler
Bunlardan ikisi mutlaka gelecektir.
Üzdün.Anladım anlayacağımı merak etme. İnsan fandaşına yapmaz şunu be.
Yok bunda hrm haki kavramını oturttu hem de çizmek için baya zaman vardı. Baksana wano başlayalı 65 sayı oldu vr hala savaş başlamadı. Bence iyi hazırlandı. Tek sorun; umarım 25 30 bölümde bitirmez. Çunkü buna bayılıyor.Denizciler de kesin gelir.
Ama korkuyorum, Mf'den daha kötü batıracak gibi bu arcı.
Yok be espri yaptım. Tanımasam da seviyom seni.Üzdün.
Saol dostum. Kendine iyi bak, ben kaçayım.Yok be espri yaptım. Tanımasam da seviyom seni.
Düşmanına attığı balgamın, tekrar dönüp dolaşıp suratına lappsss diye düşmesiyle hayatta kalmasın sıkıntı yok, biz Reis'in bu hallerini de seviyoruzArc'ın son bölümünün son sayfasına kadar sabredin. Son sayfada bütün düşmanlar yan yana dizilecekmiş. Sonra mı? 500 000 poundluk bir sıleş ve tadaaa! Ortalık kan gölü. :S Bu arc'ı Zoro reis kapatacak!