Doğrusu bu.Ben hep kıskandım demiş Zoro.Gene mi çeviri hatası, bu haliyle daha orjinal olduğu kesin
Doğrusu bu.Ben hep kıskandım demiş Zoro.Gene mi çeviri hatası, bu haliyle daha orjinal olduğu kesin
He valla. Oda luffy geliştirmekten bunları unuttu. Haki fakiri geziyorla.Luffy'nin yeni hakisini ve geleceği gördüğünü bilse Mihawk'ın yanına tekrar gider Zoro.
Çeviriyi farklı yapıp gerçekleri saklamak istemişler ama oyunu bozduk reyizGene mi çeviri hatası, bu haliyle daha orjinal olduğu kesin
Torpil geçer yakında.He valla. Oda luffy geliştirmekten bunları unuttu. Haki fakiri geziyorla.
Oha bir dakika. Alpamis ilk defa mesajımı alıntıladı. Oha.Torpil geçer yakında.
Peki reis 3 kaptan gemiye dalıyor sinerji yaratmak için, denjiro geliyor gemi kesiyor sinerji yaratmak için. Kaido'yu kesen Enmayı alan Zoro, Zou Arc'da Samurayları peşime takıcam diyen Zoro napıyor milletin şovunu izlemekten başka? :dÇeviriyi farklı yapıp gerçekleri saklamak istemişler ama oyunu bozduk reyiz
zOda'nın suçu? Karakterleri eğip bükmek de üstüne yok ki bu adam daha Dressrosa'da Luffy'nin Fuji kapışmasından sonra sıra bende deyip heyecanlı şekilde klıcına sarılmış bir şekilde koi amiral yapıyordu şimdi.... (Bir dakika lan Zoro'yu mu savundum ben abovv)Peki reis 3 kaptan gemiye dalıyor sinerji yaratmak için, denjiro geliyor gemi kesiyor sinerji yaratmak için. Kaido'yu kesen Enmayı alan Zoro, Zou Arc'da Samurayları peşime takıcam diyen Zoro napıyor milletin şovunu izlemekten başka? :d
Şöyle bakıyorum ben olaya; tabi gönül isterdi ki Zoro da bir gemi kessin ama Oda’nın göstermek istediği şey şuydu sanırım; Hani bu üçlü ittifak yaptı dur hemen bunları 2y önceki gibi göstereyim dedi. Zira G4 falan açtı Luffy saçma bir şekilde. Denjiro da kimliğini açıklarken havalı olsun istedi.Peki reis 3 kaptan gemiye dalıyor sinerji yaratmak için, denjiro geliyor gemi kesiyor sinerji yaratmak için. Kaido'yu kesen Enmayı alan Zoro, Zou Arc'da Samurayları peşime takıcam diyen Zoro napıyor milletin şovunu izlemekten başka? :d
Ayıp ediyon diyecek bir şey bulamıyorum diye alıntı yapmıyordum.Oha bir dakika. Alpamis ilk defa mesajımı alıntıladı. Oha.