Yine yardım ederdi. Hatta gönüllerini almaya çalışırdı diye düşünüyorum. Orochi geçmişini anlatırken Oden’in yüzünün aldığı şekli hepimiz gördük.Oden delikanlı adam.Ama Kanjuro ve Orochi nin kurozumi klanından olduğunu bilse yine yardım edermiydi bilemiyorum.Orochi hadi merhametsiz şerefsiz ama Kanjuro nun durumu Orochi den daha kötü .Annesi ve babasını bir anlamda Oden in babası öldürdü diyebiliriz.Kanjuro ne yapsa haklıdır.
O benimde dikkatimi çekti acaba Shinobu Kanjuromuydu öyleyse gerçek shinobu nerde.Limandan ayrılırken Momo nun yanında Shinobu vardı.Şimdi ise yanında Kanjuro var.Ne oldu acep öldü mü yaralı mı ki
Alakaya maydanoz gel bize bazı bazı.Adam kısmen de olsa doğru bir şey demiş senin hayalin Zoro vs King ama Zoro'nun King ile kapışmayı bırak vurması için yanında sürekli Orlumbus'un olması lazım veya skywalk öğrenmesi lazım.
"Yonkou'yu hafife mi aldınız, aptallar." diyor. Az zeki olmaya davet ediyorum. Gümbür gümbür plan işliyor şuan.3'ü nasıl buluştu bir araya gel geldi? Oda yine kısa bir fb yapıcak gibi. Son sahne iyiydi. Muhtemelen üçü girecek kaidoya.
Kanjuro önümüzdeki bölümde de inebilir. Bi room'a bakar.
Fb gelecek tabi. Ama bu 3'lü haşat olur.3'ü nasıl buluştu bir araya gel geldi? Oda yine kısa bir fb yapıcak gibi. Son sahne iyiydi. Muhtemelen üçü girecek kaidoya.
Kanjuro önümüzdeki bölümde de inebilir. Bi room'a bakar.