Belki de olmadı, orada olması ''kaderdi''... Umarım böyle olur. O sözünden sonra dönmesini istemem.Acaba Kid neden sonradan bizimkilere ittifak oldu.
Belki de olmadı, orada olması ''kaderdi''... Umarım böyle olur. O sözünden sonra dönmesini istemem.Acaba Kid neden sonradan bizimkilere ittifak oldu.
Olabilir ama sanki planlı bir çıkış yapmışlar gibi duruyor.Belki de olmadı, orada olması ''kaderdi''... Umarım böyle olur. O sözünden sonra dönmesini istemem.
Bence hala değil oda kendi açısından Kaido'yu kendi indirmek istiyor hatta aralarında hep didişecekler bence ben indirecem diye sonra Law aralarına girip beni geçmenize izin vermeyecem bende kaptanım derAcaba Kid neden sonradan bizimkilere ittifak oldu.
False King iyi gider en sonda VictoryKesinlikle...
Arkadan Two Steps From Hell'in parçalarını hazırlayın derim.
Onumuzdeki bolumleri okurken dinlersiniz.
+1 barizdi.Zaten 9 kın arasında adam akıllı hikayesi olmayan tek Kanjuro vardı o yüzden şaşırtmadı
Kesin babasını da sevmezdik.Seni hiç sevmemiştim Kanjuro.
Denjiro bilinçli adam zamanında orochi odenden altın isteerken şüphelenen oydu orochiyi öldürecek kişi umarım olurKinemon iyi kesmiş heee
Ayrıca denjironun neden planı sadece law’a Söylediği belli oldu. 9 kın içinde hain olduğunu biliyormuş.
Kid vs Apo'nun neyi kesin yav? Hadi op yorumların felaket de vs eşleştirme bari iyi olaydı. Yonkou düşecekken Kid gibi bir adam Apo ile mi uğraşır? Apo'nun bizim tarafa geçme ihtimali bile varken...Bence kesinleşen vsler:
Kinemon vs Kanjuro
Artık Allah'ın emri gibi bir şey oldu. Zaten hep denkler gibi geliyordu bana.
Raizo vs Ninja başkanı
En büyük rakipmiş. En iyi ninjayı göreceğiz.
Kid vs Apo
Bu ikisi hep didişiyordu. Aponun ihaneti yüzünden killer mahvoldu. Artık net bir düşman apo. Bu sefer kimse bu dövüşü ayıramaz. Kid de böylece intikamını almış olacak.
Bence bunlar artık kesin. Diğerleri hala muamma.
Üzdün reis. Hani Luffy-Zoro-Sanji yapacaktı.Kid-Luffy-Law bu arcı domine edecek.
Bu üçü kilit isim.
Kanjuro’ya gelirsek pek bir tepki vermedim.
Raizo da olabilirdi ashura da olabilirdi. Sonuçta Kanjuro ne yaşadıysa onlar da yaşadı. Oda onu seçti bizde kabul etmek zorundayız.
İntikamını alması gerekiyor Kid'in. Güç farkı zaten varsa bu ikisi arasında fazla uzamaz. Çokta yanlış yazmamış bu yüzden.Kid vs Apo'nun neyi kesin yav? Hadi op yorumların felaket de vs eşleştirme bari iyi olaydı. Yonkou düşecekken Kid gibi bir adam Apo ile mi uğraşır? Apo'nun bizim tarafa geçme ihtimali bile varken...
Bence şuan Hawkins boşta mesela. Bizimle ölümüne kapışmak için bir sebebi yok. Oda'nın nova sevgisi ve novalara verdiği önem forumun kafasına Bege ile bile hala girmemiş. Senin için konuşmuyorum.İntikamını alması gerekiyor Kid'in. Güç farkı zaten varsa bu ikisi arasında fazla uzamaz. Çokta yanlış yazmamış bu yüzden.