Bu Kidin nasıl ittifaka katildigina dair fb vermez inşallah Pozlar güzel ikisinde de
Adamın amacı intikam almak ama intikam alacağı kişilerin asla bundan haberdar olmamasını arzuluyor, hatta onlarla beraber ölmeye bile okey. Böyle silik bir karakterden gayet iyi iş çıkardı.Sorma.Orjinallikten ölüyoruz şu an.
Pozları bile değiştirmemiş. Caesar reis net en karizması. xdBu Kidin nasıl ittifaka katildigina dair fb vermez inşallah Pozlar güzel ikisinde de
Luffy abisine trip attı ama doğru yolu buldu Kid.Bu Kidin nasıl ittifaka katildigina dair fb vermez inşallah Pozlar güzel ikisinde de
Law ın yetenekleri çok gerekli bir yetenek. Kaidonun tek atan saldırılarına karşı ışınlanma tekniği ile luffy ve Kid i koruyabilir. Bir nevi law kalkan luffy mızrak gibi. Kid e gelince destek karakteri olacak gibi hissediyorum.Yakıştırmıyor olman Law'ı niye güçsüz yapıyor? Biz Law'ı hiç kendiyle denk birisiyle dövüşürken gördük mü? Hayır.
Bu adam Doflamingo karşısında zaten yetersiz olduğunu biliyordu. Onun haricinde Bacca, Ceaser, Vergo, Smoker, Trebol, Hawkins bu adama keklik oldu.
Luffy ya da Kid denkse tek başına alsın Kaido'yu hadi. Hadi alsın. Yardımlı oluyor diye Kid'e güçsüz diyeyim mi ben? Ya da onca dövüşten geçti, gelişti hala yonkouya tek dalamıyor diye Luffy'e güçsüz diyeyim mi??
Kid-in gemisiymiş roger-ın yumurtayı taşıyor yanlış görmüyorum demiRoger-ın gemisi ne alaka son sayfada kid-in üstünde en soldaki gemi büyük yumurta var ve roger-ın gemiye benziyor ordaki 3 gemiden ortadaki law-un sağdaki luffy-nin soldaki kid-in mi yoksa roger-ın mı anlayamadım
Daha komik bir şey bulamadın mı ?Sanji büyük ihtimal King ile kapışır havada, Zoroda Queenle funky yapar.