Zoro var ya. :SBir tane delikanlı Kurozumi yok mu ya? Hepsi mi alçak?
Shogun'u yenip yerine geçecekti Wano öncesi öyle deniyordu ne oldu o iş?
Zoro var ya. :SBir tane delikanlı Kurozumi yok mu ya? Hepsi mi alçak?
Yenemez mi yani? Hem prensesi kaptı bile.Zoro var ya. :S
Ben Zoro'yu arasam nerde lan bu marimo derim raat olSen ne gereksiz yorum yapmışsın. Doffy'de Luffy'de verdiği hasarları kabul etmiş. Vallahi istediğin gibi takıl. Zoro görünmedi diye kuyruk acına dokunmuş.
Prensesin de ne iş yaptığı ortada tam Zoro'ya yakışan bir kadın.Yenemez mi yani? Hem prensesi kaptı bile.
Aynen öyle. Zevkin doruklarına çıkardı beni Kinemon’un o hamlesi. Keşke gerçeğini kesseymiş.@Kuroro Kinemon konusunda nasıl da haklı çıktık ama
Az övmedik zamanında.
Wano öncesi Kınları ve samurayları toplayıp önderlik etmesini bekliyorduk. O da zaten mangada Zoro'nun söylediği bir şey. Oda çizdiği şeyi unuttu.Zoro var ya. :S
Biz gerçeği biliyoruz. Sen rahat ol. Kabul edip etmemek diğer insanlara kalmış.Ben Zoro'yu arasam nerde lan bu marimo derim raat ol
Gerçekler can yakar. Law fanlarını anlıyoruz
Bilmek başka kabul etmek başka işteBiz gerçeği biliyoruz. Sen rahat ol. Kabul edip etmemek diğer insanlara kalmış.
Doffy ve Luffy hasarları kabul etti diyorum. Hala bir şey yapamadı diyorsun.Bilmek başka kabul etmek başka işte
Law hakkımda dediklerimde gerçek olmayan bir şey varsa buyur. Yoksa sıraya kaynak yapmayalım