Çoluk çocuk fanı olmasın diye Oda Efendi adamların hikayeyi manipüle ediyor. Yoksa davalarında haksız sayılmazlar.Bir tane delikanlı Kurozumi yok mu ya? Hepsi mi alçak?
Çoluk çocuk fanı olmasın diye Oda Efendi adamların hikayeyi manipüle ediyor. Yoksa davalarında haksız sayılmazlar.Bir tane delikanlı Kurozumi yok mu ya? Hepsi mi alçak?
Ben yoktur demiştim. Ama olursa da şaşırmam demiştim. Smoker geleceğe gönderilenlerden hain çıkmaz diyordu. Tutturamadık.Hain var muhtemelen 9 kından biri diye konuşuldu. Çünkü sunny nerde biliyor, planı biliyor, sadece zoro ve kappa'nın bildiği hiyori nerde biliyor.
Şimdi 9 kından biri hain değildir diyenleri hemen bi görelim nerdeler
Ciddi ciddi Law'ın hain çıkmasını bekleyen, düşünen, inananlar da vardı. Onları da alalım sahneye.Hain var muhtemelen 9 kından biri diye konuşuldu. Çünkü sunny nerde biliyor, planı biliyor, sadece zoro ve kappa'nın bildiği hiyori nerde biliyor.
Şimdi 9 kından biri hain değildir diyenleri hemen bi görelim nerdeler
Kimse bilemez tabiki ihtimal olarak çok göze çarptı. Bu kadar şeyi bilmesi mümkün değil. Kaido'nun bahsettiği hainde belli oldu sonunda. Bu bence iyi haber kimin ne olduğu anlaşıldı.Ben yoktur demiştim. Ama olursa da şaşırmam demiştim. Smoker geleceğe gönderilenlerden hain çıkmaz diyordu. Tutturamadık.
Reis bizden şüphe edenlerin başına kanjuro kadar daş düşsün ne diyim.Ciddi ciddi Law'ın hain çıkmasını bekleyen, düşünen, inananlar da vardı. Onları da alalım sahneye.
O az olur. Kaido'da düşsün.Reis bizden şüphe edenlerin başına kanjuro kadar daş düşsün ne diyim.
Shinobu dedi onu.Ondan sonra küstü gitti zaten adam Shinobu özür dilemeden ben olsam dönmemCiddi ciddi Law'ın hain çıkmasını bekleyen, düşünen, inananlar da vardı. Onları da alalım sahneye.
40 bine karşı 12 bin mi ne diyorlardı. Acaba şuan sayılar nasıl değişmiştir? Savaştan önce safların belli olması güzel. Resmen bu arc ihanetlerin, teorilerin, planların, yalanların arcı oldu. Yalan Rüzgarı gibi. İnşallah savaşta bizim taraf birinin ya da birileri tarafından ihanetine uğramaz. Odadan beklerim valla böyle bir hamle.Kimse bilemez tabiki ihtimal olarak çok göze çarptı. Bu kadar şeyi bilmesi mümkün değil. Kaido'nun bahsettiği hainde belli oldu sonunda. Bu bence iyi haber kimin ne olduğu anlaşıldı.
Ayrıca denjironun kimliği açık değil ikinci önemli kısım bu bence. Savaşta çok yardımı dokunabilir.