Gökten tepelerine çökecekKatılıyorum. Fakat Jinbei ve Ban D Age-sama'yı unutma. @Mike kızar yoksa. Ayrıca Nami hem Cracker'la hem de Big Mom'la karşılaştı. Kaido'ya bir yıldırım atsa içim kıpır kıpır olur açıkçası. Yakışır ona.
Gökten tepelerine çökecekKatılıyorum. Fakat Jinbei ve Ban D Age-sama'yı unutma. @Mike kızar yoksa. Ayrıca Nami hem Cracker'la hem de Big Mom'la karşılaştı. Kaido'ya bir yıldırım atsa içim kıpır kıpır olur açıkçası. Yakışır ona.
"Asla affetmeyeceğim." dediydi. Bakacağız nasıl işleyecek. Oda ettiği lafı adama yutturmasın da o özür şart.Shinobu dedi onu.Ondan sonra küstü gitti zaten adam Shinobu özür dilemeden ben olsam dönmem
Bence şerefsizin kim olduğunun ortaya çıkması önemliydi.Wano'nun iplenmeyen gizemlerinden birinden daha kurtulmuş olduk. Hainini ayrı dramını ayrı seveyim senin arc gibi. Şükür her geçen sayı sona yaklaşıyor. Bu orrrrtam çocuğu Kanjuro da onca yıl Oden ve çevresindekilerle takıldıktan sonra hala daha bu kadar orrrtam çocuğu olabiliyorsa katıksız bir orrrtam çocuğudur demektir bu. Acıklı bir hikaye falan aramaya gerek yok bu çöpün geçmişinde.
Luffy - Kid - Law üçlüsünün yanına Kaido'yu tanklayabilecek birini verirse mangaka, herkesi tatmin edecek şekilde çeker Kaido'nun fişini. Vs tam bir görsel şölen olur Law sayesinde ve okuması da çok zevkli olur. Bu şartlar altında BM embesili bir şekilde denklemden çıkartılınca adadaki ittifak Kaido ve Oroçhi'nin oluşumunu tamamen bitirmeye yeter. Hemen hemen her vs dengeli, çekişmeli ve tutarlı olur. Lütfen adadan sektör git BM.
Law hain diyenler genelde Doffy fanları ya da Doffy fanlarından etkilenenler.Ciddi ciddi Law'ın hain çıkmasını bekleyen, düşünen, inananlar da vardı. Onları da alalım sahneye.
Sen ne gereksiz yorum yapmışsın. Doffy'de Luffy'de verdiği hasarları kabul etmiş. Vallahi istediğin gibi takıl. Zoro görünmedi diye kuyruk acına dokunmuş.En sonuncusu da BİM poşeti, Mingo'yu yenemeyince "kusoooooo" deyip bağırmış, hayalini koli bandına teslim etmiş, Mingo'yla teke tek girdiği hiçbir dövüşte varlık gösterememiş ve ezilerek yenilmiş bir ekmek düşmanı. Mingo'nun üstüne Cracker, Katakuri gibi adamlar gelmiş ki Kaido için bu isimlerin hiçbir değeri yok bile. Sonuç itibariyle bunlardan bir cacık olmaz. En azından Cv'lerine bakıldığında olmamalı.
Eylemleri hep alçakça. Zamanında da alçaklık yaptıkları için cezalandırılmışlar ama verilen ceza da abartılmış tabii. Eğer doğruysa.Çoluk çocuk fanı olmasın diye Oda Efendi adamların hikayeyi manipüle ediyor. Yoksa davalarında haksız sayılmazlar.
Artistmiş.Kanjuro hain mi?
Law'ı iyi yoğurmuş belli belli.Eee kimin öğrencisi.
Bu arada Doflamingo reyiz yine haklı çıktı.Hainlerin biletini kesmezsen kazanda da kaynarsın yahni de olursun başına herşey gelir.Hainleri bulup çıkaracaksın işte asmayıp da beslesin mi birde Kanjuro misali ?
Modum;Law hain diyenler genelde Doffy fanları ya da Doffy fanlarından etkilenenler.
Doffy fanları size sesleniyorum bırakın bu adamın peşini. Çünkü Doffy peşinden gidenleri yanlış yola sürükler. Sonra Law hain. Bunun ustası kimdi dedirttirirYol yakınken burakın bu adamın peşini.
Arc zaten yalanlar üstüne kurulu düzeni yıkmak üzerine bir temayla işleniyor gibi. Bu kadar katakulle beklenir. Tabi oda feyk atmasa olmaz. Aynısı dressrosa'da vardı.40 bine karşı 12 bin mi ne diyorlardı. Acaba şuan sayılar nasıl değişmiştir? Savaştan önce safların belli olması güzel. Resmen bu arc ihanetlerin, teorilerin, planların, yalanların arcı oldu. Yalan Rüzgarı gibi. İnşallah savaşta bizim taraf birinin ya da birileri tarafından ihanetine uğramaz. Odadan beklerim valla böyle bir hamle.