Dragon olması için icraatsız olması lazım.Adam yedi düvele girişmiş.
Dragon olması için icraatsız olması lazım.Adam yedi düvele girişmiş.
7 düvelden dayak yemiş demek daha doğru gibi. Lütfünün fanboyu olur arc sonu.Dragon olması için icraatsız olması lazım.Adam yedi düvele girişmiş.
Ben de bunu düşünüyorum zaten.Olayin başından beri içinde bulunursa ne anladım o yaptığı atardan.Kendi başına bir şeyler yapacaktır.
Yalnız arka arkaya yazınca ilginç oldu aranızda bir @Alpamis'in mesajı eksik ortaya onu da alsanız tam olurdu geliyoruz Kaido diye.Hadi len. Asıl sahneyi güzel yapan o. Yazıyorum şuraya Kid'i de o ikna etmiştir.
Dayak yediği adamlar yonkolar. Şampiyonlar Liginde oynayınca böyle oluyor, Dofla Trebolla uğraşarak değil7 düvelden dayak yemiş demek daha doğru gibi. Lütfünün fanboyu olur arc sonu.
Yalnız arka arkaya yazınca ilginç oldu aranızda bir @Alpamis'in mesajı eksik ortaya onu da alsanız tam olurdu geliyoruz Kaido diye.
Lutfunun dayak yemediği yonkou mu varmış.İlginç.7 düvelden dayak yemiş demek daha doğru gibi. Lütfünün fanboyu olur arc sonu.
Benim ağzımı açtırıyorlar illa ki.Dayak yediği adamlar yonkolar. Şampiyonlar Liginde oynayınca böyle oluyor, Dofla Trebolla uğraşarak değil
Luffy 1. düşmanı yenecek, Kid 2.yi, Law 3.yü...Bir bakalım da, neler olacağına göre artık. Büyük de konuşmamak lazım. Ben sadece olağan işleyişten sıkıldım. Luffy 1.düşmanı yenecek, Zoro 2.düşmanı yenecek... Bunun dışına çıkartacak şeyler olmalı.