LuffyKral sahneye çıkmış.
LuffyKral sahneye çıkmış.
Sağdaki cerrah abi olmasa kral sahne olurmuş daKral sahneye çıkmış.
Kuş olayını ben bir ay önce atmıştım zaten, arkadaş bir hafta önce açmış konuyu.Şu 4200 meselesi baya ilgimi çekti. Tekrardan bakınca aklıma o zaman bunun düz bir yuvarlama olduğunu düşündüğüm geldi ama cidden bir iki yerde 4200’e vurgu yaparak çok ufak bir ipucu vermiş Oda. Cidden böyle ufak şeyleri yuvarlama denk geldi diye düşünmemek gerek özellikle Ods varsa. Ayrıca Kanjuro hain mi diye konu açana arkadaşın çıkarımları ve 20 yıl sonraya geldiklerindeki kuşlar da Oda’nın bize ufak ufak ipuçlarını verdiğini gösteriyor. Açıkçası bende 9 kın içerisinde bir ona ısınamamıştım ve Dresserosa da tek başına kalma olayında oyuncak yapılmamasına kafayı takmıştım ama şu son kazan olayında şüphem azalmıştı ama adam tam hain çıktı. Helal olsun...
Ayrıca oyuncak yapılmaması olayına hikaye gereği deyip geçmek lazım. Çünkü oyuncak olsa Kin'emonun Dresrosa'ya gitme sebebi kalmayacaktı falan, Kanjuro hatırlanmayacaktı. Gene hainliğe bağlanabilir ama oyuncak yapılmaması hainliğini perçinleyen bir şey değil, biraz da hikaye öyle gerektirdiğinden.https://www.reddit.com/r/OnePiece/comments/eyv9u4/one_more_argument_to_spoiler_traitor_theory/
Hain mesaj yolluyor? Kanjuro kuşları çizip hemen mesaj göndermiş deniyor.
Ortaklığı kabul etmiş diyorlar. :/ Keşke en beklenmedik anda kendi tayfasıyla giriş yapmıştır. Gerçi hala bunu yapma şansı var. Umarım böyle olur.Kral sahneye çıkmış.
Joy boy diyeceksin.
Hangi abi ? Sahnede başkaları da mı var ?Sağdaki cerrah abi olmasa kral sahne olurmuş da
Ben de bunu düşünüyorum zaten.Olayin başından beri içinde bulunursa ne anladım o yaptığı atardan.Kendi başına bir şeyler yapacaktır.Ortaklığı kabul etmiş diyorlar. :/ Keşke en beklenmedik anda kendi tayfasıyla giriş yapmıştır. Gerçi hala bunu yapma şansı var. Umarım böyle olur.
Sağdaki cerrah abi olmasa kral sahne olurmuş da