Güzel yazı
Takdirleriniz mutlu etti beni, sağ olun.Yorum fevkalade, eline sağlık.
Güzel yazı
Takdirleriniz mutlu etti beni, sağ olun.Yorum fevkalade, eline sağlık.
Tam tersi olsa973 TÜRKÇE yarın öğlene doğru gelir. Peşine de 974 gelir.
973 hazır sayılır zaten işim çıktı dışarı gittim yeni geldim eve yorgun olduğum için kontrol edip veremedim. Zaten çeviri geç geldiği için bu hafta bir gün daha geç okusanız bir şey olmaz. Ve 974 çeviri gelmedi daha.Tam tersi olsa
Yok ben 974 den başlayın ceviriye diyecektim.Sorun değil bekleriz973 hazır sayılır zaten işim çıktı dışarı gittim yeni geldim eve yorgun olduğum için kontrol edip veremedim. Zaten çeviri geç geldiği için bu hafta bir gün daha geç okusanız bir şey olmaz. Ve 974 çeviri gelmedi daha.
973 hazır zaten niye 974den başlayalımYok ben 974 den başlayın ceviriye diyecektim.Sorun değil bekleriz
Buna sen karar veremezsin yalnız, bırakta bir şey olup olmayacağına biz karar verelim.973 hazır sayılır zaten işim çıktı dışarı gittim yeni geldim eve yorgun olduğum için kontrol edip veremedim. Zaten çeviri geç geldiği için bu hafta bir gün daha geç okusanız bir şey olmaz. Ve 974 çeviri gelmedi daha.
Tamam.Buna sen karar veremezsin yalnız, bırakta bir şey olup olmayacağına biz karar verelim.