Aferin sana.Yani evet, söz konusu Law olunca ihanet vurgusu yapmadan edemiyorum
İhanet etmeyen Law görünce yüz ifadenin resmini bekliyorum.
Aferin sana.Yani evet, söz konusu Law olunca ihanet vurgusu yapmadan edemiyorum
İyi madem, İhanet ettiğinde sen yollarsın artıkAferin sana.
İhanet etmeyen Law görünce yüz ifadenin resmini bekliyorum.
Şakacı.İyi madem, İhanet ettiğinde sen yollarsın artık
Bu adamın hikayesinde anlamadığımız pek çok mesaj var sanırım.Bölümün ismine güldük ettik de gönderme var aslında.
Oden için bu isimle doğdum kaderimizde çorba olmak varmış gibisinden mesaj vermemiş mi mangaka yoksa bana mı öyle geliyor.
Hahaha Law yolu gösterdi işte bizim kas kafalarda işi biterecek traomSadece o ikisi olduğu ne belli. Sizi bu yola sokan Law. Eee.
İşte bende o yüzden Oda dedim. Sırf gönderme olsun diye Odeni kullandı muhtemelen.Ben de kaçırdığımı düşündüğüm için sordum. Çünkü Oden nokta atışı kehanette bulunuyor. 20 yıl sonra, büyük savaş, orada bulunanlar, gelecekler, vs... bu durumda adama sorarlar.
Ne 20 si 800 yıl önce yaşayanlar 800 yıl sonra birinin geleceğini söylüyor. İyice seçilmiş kişi oldu Luffy, cılkı çıktı serinin.Yani nasıl bile biliyor 20 sene sonra birinin geleceğini? Acaba bu da şu gelceği gören balıkla ilgili mi? Bu arada Wano sandığımızdan çok daha fazla karışacak. Ve bu saaten sonra denizciler, amiraller, Teach belki Shanks... Bir çok kişi gelecek Wanoya.