Oda?Bu sözlerin kaynağı ne?
Oda?Bu sözlerin kaynağı ne?
Seninkinde de onlar yok.Bu bir diss mi yoksa? Zoro yok
Yok ya, inanmam Demek istediğim bu sözleri söyleyen Oden neye dayanarak bunları söylüyor?
Law ve Kid’de girecek tabi de, bizimkiler seçilmiş ya o yüzdenSeninkinde de onlar yok.
Hahaha o yüzden Oda dedim ya bende. Tam bilmiyorum Kaido ile ilgili neden böyle dediğini. Oda gönderme yapıyor işte diye düşünüyorum. He belki kaçırdığımız başka bir şey daha vardır ama ne olursa olsun bizimkileri kastettiği kesin işte.Yok ya, inanmam Demek istediğim bu sözleri söyleyen Oden neye dayanarak bunları söylüyor?
Sadece o ikisi olduğu ne belli. Sizi bu yola sokan Law. Eee.Law ve Kid’de girecek tabi de, bizimkiler seçilmiş ya o yüzden
Bu yolda satacak olan da Law.Sadece o ikisi olduğu ne belli. Sizi bu yola sokan Law. Eee.
Ben de kaçırdığımı düşündüğüm için sordum. Çünkü Oden nokta atışı kehanette bulunuyor. 20 yıl sonra, büyük savaş, orada bulunanlar, gelecekler, vs... bu durumda adama sorarlar.Law ve Kid’de girecek tabi de, bizimkiler seçilmiş ya o yüzden
Hahaha o yüzden Oda dedim ya bende. Tam bilmiyorum Kaido ile ilgili neden böyle dediğini. Oda gönderme yapıyor işte diye düşünüyorum. He belki kaçırdığımız başka bir şey daha vardır ama ne olursa olsun bizimkileri kastettiği kesin işte.
Seni bekliyordum bende.Bu yolda satacak olan da Law.
Yani evet, söz konusu Law olunca ihanet vurgusu yapmadan edemiyorumSeni bekliyordum bende.
Tartışmayacağım seninle de. Çünkü sebebini biliyorsun. Sana kızmak yok.