Oyaji neden Wano'ya gelmedi daşdaşını bırakıp ilk tekli OP avatarı mı Shirohige yapardım.Böyle olmalıydı.
Oyaji neden Wano'ya gelmedi daşdaşını bırakıp ilk tekli OP avatarı mı Shirohige yapardım.Böyle olmalıydı.
Bu üç büyüklerin mangakalarına ne kadar sövsem az. İnternette dönen fan artlar ve fan fictionlar orijinal serilerin son bölümlerinden daha kaliteli yav. Adamlar süper evren yaratıp gerisini koyvermişler.Oyaji neden Wano'ya gelmedi daşdaşını bırakıp ilk tekli OP avatarı mı Shirohige yapardım.
şuna bakması bile tüylerini diken diken ediyor insanın. fanlar kadar olamadın oda.Böyle olmalıydı.
Böyle bir şey olmasını çok isterim ama olsaydı şu an wano arc diye bir şey olmazdı.Böyle olmalıydı.
En iyi 12-21 vs. Bunlar kılıçlara verilen isimden ibaret mi yoksa arada kalite farkı var mı?İnşallah Enma ile ilgili güncelleme yaparlar en 21 değil 12 olacak falan diye
Mevzu WB'nin Oden'in ölüp ölmediğini bilmesi değil, Oden'in ettiği laf.Orada ki kasıt adadakiler WB'nin Oden'in öldüğünü bildiğinden bile şüpheliyim. Kaido'ya kendisinin gücü yeterken WB'nin yetmeyeceğini düşünmesini beklemeniz garip.
Göndericek ya kinemonları. Umarım haftaya günümüze döner artık.Oden
İleriye bak...
20 yıl ilerisine bak
derken neyi kastediyor acaba.