Şimdi okudum türkçesini son sayfada hikaye günümüzde devam edecek yazıyordu sanırım bu son flashback di. Şükürler olsun sonunda luffy i görücez haftaya.Bayadır takip etmiyorum. Tahminen ne zaman bitiyor şu fb?
Şimdi okudum türkçesini son sayfada hikaye günümüzde devam edecek yazıyordu sanırım bu son flashback di. Şükürler olsun sonunda luffy i görücez haftaya.Bayadır takip etmiyorum. Tahminen ne zaman bitiyor şu fb?
Süper olur. Kolay gelsin.Oden yazısına başladım. Ayrıca kütüphanede Wano Karakterleri isimli yeni bir bölüm açacağım.
Hadi 3 5 çocugu olsa sebebini anlayacaz da şimdi çözemedim.Valla bana daha mantıklısı gelmiyor. Bu ablam ya dönemsel olarak şişti veya bu neden. Allah diğerlerini korusun diyelim ama wano hiyori hariç güzelini görmedim. O-tsuru bile çok değişmiş. Shinobu kıskançlıktan bütün memlekete kullanmış.
Normalde bu yazılar beni kasar yazımdan değil karşımdakinden dolayı. Malum op'tan beklentim fazla yok oda ters köşe yapıyor hal böyle olunca fanlarda ters köşe yapıyor. Cevaplar yerlerde. Normal yazdığım bir şeyi kelime oyunu nasıl algıladın ?Beklentimi karşıladın mi? Akıl oyunları var diyorsun mübarek herkes aizen olmuş.
Ya nasıl ciddiye alayım senin umudun seni kör etmiş kafasını açınca güzelleşir diyorsun. Senin trao meyve ile bunu ağaç gibi budasa anca düzelir. Oda boş vermemiş resmen yitmiş aşağı atmış.
Bakalım değişim gösterirse nedenini çok merak ediyorum orası ayrı.
Adamın adı çorba oluncaHer şey iyi güzel de bu bölüm adı nedir be Oda kardeş? Gördükçe gülesim geliyor.
Şakasına demiştim gerçi ama tabi seni çözdüm ahaha manasında bir cevap beklemiştim Özür dilerim yani.Normalde bu yazılar beni kasar yazımdan değil karşımdakinden dolayı. Malum op'tan beklentim fazla yok oda ters köşe yapıyor hal böyle olunca fanlarda ters köşe yapıyor. Cevaplar yerlerde. Normal yazdığım bir şeyi kelime oyunu nasıl algıladın ?
Seni başkasına benzetmeden (aizen vs.) ve kırmadan saygı çerçevesinde yani ( senin yapmadığın şekilde) cevap veriyorum. lütfen bana bir daha yorum yazma. Bundan sonra ne yazdan da umrumda değil. Saygı erdemdir ama ne yazıkki herkeste bulunmuyor. Umarım birgün sen de saygı nedir öğrenmeyi ve başkalarını kınamamayı öğrenirsin der ve susarım.
Matruşka bebek gibi içinden 3-5 shinobu çıkarsa o zaman inanırım. Çocuğu olmasından daha mantıklı.Hadi 3 5 çocugu olsa sebebini anlayacaz da şimdi çözemedim.
Ya Şinobu, Şinobu değilse
Şinobu hain olamaz deniyor da fbdeki Şinobu'ya deniyor bu, tipi nasıl bu kadar sorusuna güzel bir cevap bence :d