Bunlar artık fantezi oluyor. Bir şey diyemem.Oden'in yaşına ulaşmış Luffy o sıcak su ile anca sırtını keseler zaten.
Valla dediğin gibi olması lazım da...Emin olamamak kötü ya. Son bir kez Wano'nun kapılarını açılırken göreyim dediyse durum vahim.Oden'in yaşaması için hiç bir sebep yok 20 yıl boyunca halkının eziyet görmesini izlemiş olamaz zaten. Wanoluların kurtuluşu bizimkilerin elinden olmalı.
He gayet ciddi. Gayet ciddi Luffy görmesek kabul edecez.Bahane mi? Sahne daha gözükmedi zaten, hangi sahne, hangi bahane?
Gayet de ciddi ciddi öldürme bizi Anacuğum diyor ne troll’ü :/
Trollük yapar, diyorsun yani? Olabilir.Peki Lütfü’nün, Kaido’ya; beni buradan çıkar eğer çok kalırsam yanarım demesi yok mu? Hahaha
Aaa öyle deme Alpa’cığım, Zoro görmene rağmen inandığın başka başka şeyler var buna da inanırsın. :dHe gayet ciddi. Gayet ciddi Luffy görmesek kabul edecez.
Bu arada Akainu ciddi tehlikeli adam.
Umarım o son resimdeki Oden değildir. Bu tarz bir acımasızlık ilk kez olur.
Luffy bi tane ya hahahahaAaa öyle deme Alpa’cığım, Zoro görmene rağmen inandığın başka başka şeyler var buna da inanırsın. :d
Hem bana şurada ki troll’ü anlatsana merak ettim. Ben göremiyorum çünkü gayet ciddi.