Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 971 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam'a kızmak istiyorum ama kızamıyorum. Adam ölürken bile " ben yaşadığım sürece insanlara zarar verme oldu mu" diyor. Saf ama harika karakter.:respect:
 
İyi de zaten ben düşünüyorsam onu yazıyorum. Dışarıdan baktığımda sizin kendi aranızdaki konuşmalar bana zorlama geliyor. Oden'deki tutarsızlıkları görmezden gelip hala adamı sütten çıkmış ak kaşık gibi görmeye devam ediyorsunuz çünkü. İki bölüm önceki yorumlarıan göz gezdir istersen.:hhh:Kişinini fikri neyse, zikri de odur hesabı.:ehe:


Valla o satışlarınızı görenlerin gözleri yaşlı.
Adamın salak olduğunu baştan yazdım. Sen işine gelen kısımları okuduğun için sana öyle geliyor. Ya da algılamada bir sıkıntın var.
Benim yaptığım yorumlar spoiler yorumu, bölüm değil. O bölümün yorumlarına bakmak istersen seni tutmayayım.
Halkı için dans etmesi konusu o zaman ile şimdi bir değil. O zaman diyorduk ki, birlikte savaşıp ölsünler. Şimdi anladık ki esir insanlar ve savaşamadan, Oden'in tek bir yanlış hareketiyle ölecekler. Yani ikisi farklı durum. Senin algılamakta zorlandığı kısım burası sanırım. :D
 
Kesti demedik ki zaten. Bu arada inandığı sebep de net saçma. Oden baya aptal yani onda sıkıntı yok. Ama karakterden nefret etmemizi sağlamıyor bu iş o kadar :D

Kaido balonu patladı, Oden reis patlattı. :D


Big Mom’a yaptığı hiç de troll değildi valla. Güzel aradan çıkarmaya çalışıyorsun o olayı he :D
He değildi. Siz Oden'e bahane bulmaya şimdiden çalışmayın. Sahnenin atmosferi kendini anlatır zaten o kadar zorlamaya gerek yok.
 
Plan yapması gerekirdi zaten ama plan yapması için Orochi'ye güvenmemesi gerekiyordu. Güvendiği için plana gerek duymamış salak. :D

Normalleştirmeye çalışmıyorum. Sen öyle algılıyorsun.
Terörist diyerek olayı dramatikleştirme. Onu geçersek, Kaido'nun gideceğine inanması, Orochi'ye güvenmesi salaklık zaten. Bunun aksini söylemedim. Dans etmesi ise farklı bir konu. Ve karakteri benim gözümde yücelten bir şey. Tıpkı şimdi kaynaya kaynaya insanları kurtaracak olması gibi.

Zoro fanlarının bir yere kaydığı yok. Fazla hayal kurma. :)
Terörist diyerek olayı dramatikleştirmeyeyim mi? Terörist la adamlar. Bizim iç siyasette ota boka denildiği gibi de değil hem de, bas bayağı ilk anlamıyla terörist.
Hala, bütün şu olanlardan sonra "Bana bir şans verin" diye takılmasına ne diyorsun peki?
 
Zoro nun ilk ortaya çıkışında küçük bir çocuk için kendini denizcilere teslim etmişti. Oden de bunun çok daha fazlasını yapmis. Tek fark Zoro henüz açılmamış taze saf bir cixekken bu hareketi yapıyor. Oden ise iki büyük korsanla yelken açmış, biriyle dünyanın sonuna gitmiş, gücünün zirvesinde anasının gozuyken yapıyor. Sebebi ne olursa olsun odenin fırsatı varken 5 yıl beklemesi beni tatmin etmedi...
 
Zoro’nun fanları Odene mi kayıyormuş hahaha güzel algı devammmm :)
Profil fotoğraflarına bir bakıver derim kendininki de dahil :d İki çeşit Zoro fanı var, bi' güce biatçı, kılıç koklayıcı Zoro fanları, bir de duruşçu Zoro fanları. Duruşçu Zoro fanları bu karaktersiz, aptal Oden'le aynı cümlenin içinde dolaylı tümleç olarak bile durmak istemez.
 
Terörist diyerek olayı dramatikleştirmeyeyim mi? Terörist la adamlar. Bizim iç siyasette ota boka denildiği gibi de değil hem de, bas bayağı ilk anlamıyla terörist.
Hala, bütün şu olanlardan sonra "Bana bir şans verin" diye takılmasına ne diyorsun peki?
Yav terörist diye adlandırmak olayı net olarak dramatikleştirmektir. Ben sana bu adamlar terörist değil demedim. Demek istediğim şey başka.

O şans kısmını bölümü okuyunca konuşalım. Şu an belirsiz. Anlamadım tam olarak. GÖrünene göre, kınları kurtarmak için yapmış ve kurtarmış da.
Benim anladığım şu; Oden salak ama iyi kalpli bir adam. Kaido da söylemişti zaten saf olduğunu. Belliydi yani.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık