Haklısın reyiz yükseldin birden. Ufukta Lütfü reyiz fanı olacağım bir gün var. Reydınciğim zamanını bekliyor. Alıştırma yapayım dedimreyiz ikisi farklı şeyler, opta fizik farklı işliyor.
Haklısın reyiz yükseldin birden. Ufukta Lütfü reyiz fanı olacağım bir gün var. Reydınciğim zamanını bekliyor. Alıştırma yapayım dedimreyiz ikisi farklı şeyler, opta fizik farklı işliyor.
Peki Lütfü’nün, Kaido’ya; beni buradan çıkar eğer çok kalırsam yanarım demesi yok mu? HahahaLuffy önce sıcak adada belini bükmeden yürüsün de, sonra kaynar kazanda yıkanır.
O zaten mahvoluyor. Duygu falan kalmaz. Ben sadece nasıl olabileceğini düşüneyim dedim ama bana hiç mantıklı gelmedi.Kesinlikle öyle. Her şeyi geçtim hikaye mahvolur. Ne okuduk o zaman biz şimdi? Neden okuduk? Saçma sapan aşırı anlamsız bir şey olur.
Luffy'nin geç algılama sorunu vardı galiba Tanıtım sayfasında yazıyordu. Biri o na hava soğuk diyene kadar usudugunu fark etmiyordu mesela. Bunu kaynar suya atsalar biri soyleyene kadar havuz zanneder orayı.:d luffyi kazana oturttuklarında bi kalıp da sabun ver kafamı çitileyeyim der :d belki zoroyu da alırlar yanına, dayanıklılık şov yaparlar. sanji de gelsin diyeceğim ama haterı çok, gömerler onu hık mık derse kalsın :d
Oden'in yaşına ulaşmış Luffy o sıcak su ile anca sırtını keseler zaten.Luffy önce sıcak adada belini bükmeden yürüsün de, sonra kaynar kazanda yıkanır.
Evet nasıl hayatda kaldığı içinde mantıklı bir yol yok kanka.O zaten mahvoluyor. Duygu falan kalmaz. Ben sadece nasıl olabileceğini düşüneyim dedim ama bana hiç mantıklı gelmedi.
Oden'in yaşaması için hiç bir sebep yok 20 yıl boyunca halkının eziyet görmesini izlemiş olamaz zaten. Wanoluların kurtuluşu bizimkilerin elinden olmalı.Oden yaşamasın artık ya. Ölen öldüğü gibi kalsın...