Sonra Oden halk çocuğu falan filan. He Oden halkını seviyordu he. Hitler Türkleri severdi.Oden satmaya alışkındır. Satmayı çok sever. Önce Kuri, sonra Edward, sonra halkı, şimdi de Momo için sattı davayı.
Sonra Oden halk çocuğu falan filan. He Oden halkını seviyordu he. Hitler Türkleri severdi.Oden satmaya alışkındır. Satmayı çok sever. Önce Kuri, sonra Edward, sonra halkı, şimdi de Momo için sattı davayı.
Orochi'yle çökmesinin sebebi güçten değil sivil katletmemek için.Allah kimseyi Kendi gücü ile bir yere çökemediği için Oroçi gibi eziklerle anlaşma yapacak ve çocuk rehin alacak kadar küçültmesin :/
Vayyy Kaido bu kadar ince düşünceli mi yani?Orochi'yle çökmesinin sebebi güçten değil sivil katletmemek için.
Bence Kaiodu nun haberi bile yok, rehin olayından Kaidou nun bunun çocuğu olduğundan bile haberi yoktur la Orochi adisi yapmıştır onu .s ayrıca Momoları koruyan kimse yoksa 9 kında hain vardır.Allah kimseyi Kendi gücü ile bir yere çökemediği için Oroçi gibi eziklerle anlaşma yapacak ve çocuk rehin alacak kadar küçültmesin :/
Hahahaha ben de fark ettim onuOden'den daha iyi kıvıranlar varmış. Yorumları okumanız yeterli.
BM ile Kaidonun birlesecegini duyunca kizaru ben gideyim mi sakazuki demişti gerisini sen düşün@sensey
Kizaru vs Kaido konusu açılmalı arkadaş
Zoro adam adamDiyosun