Retcon'un kralını Buggy'le Shanks yedi zaten. Adamlar meyveden habersiz tayfa elemanıydı.Onu eğip büktü andaval.Hani Rogerın Wbye açtığı yara ? Hani grand line fethi ? Karakterleri yüceltmek için sallıyor sonra retcon atıyor.
Yani bu da mümkün. Gerçi o söylenenlere artık hiç güvenmiyorum. En güçlü canlıymış, bire birde yenilmezmiş falan...Ya da Kaido o zamanlar da yonkou idi ama aradan geçen süre boyunca daha da güçlenip en güçlü varlık konumuna yükseldi. Az da olsa böyle bir ihtimal de var.
Hocam bu topa girme işte . Hiç sanmıyorum , bir kere Kaido'nun ırkı belli değil. Belki soyu tükenmiş bir ırktır ama normal formunun ejderha olduğunu hiç sanmıyorum.Kaido zoan yediği için fizik gücü zirve olmalı normal bedende de. Fakat bu adam neden hep insan haliyle dövüşüyor. Acaba meyveli hali mi insan hali.
Roger ve Wb fbleri olmasa koca ark perişan zaten.Fb dışı wanoda bok gibi ilerliyor zaten.Fb araya girmese idi çok kişi kazan kaldırmıştı burda emin ol.
Mangaka halktaki o 'bire birde yenilmez' algısını kıracakmış gibi bahsetmiş sanki ama gangbang yaptıracak aynı zamanda. Bence de söylenenlerin çok kıymeti yok.Yani bu da mümkün. Gerçi o söylenenlere artık hiç güvenmiyorum. En güçlü canlıymış, bire birde yenilmezmiş falan...
Ne oldu?