Üye silindi 1004
Kılıç ustaları zeki, çevik ve ahlaklıdır. Oden bunların hiçbirine sahip değil yalnız.Şu forum benide kılıç ustası fanı yaptı ya daha ne diyeyim nereden nereye.
Kılıç ustaları zeki, çevik ve ahlaklıdır. Oden bunların hiçbirine sahip değil yalnız.Şu forum benide kılıç ustası fanı yaptı ya daha ne diyeyim nereden nereye.
Luffy haterlığı yaptıysam bile bu konuda vurdu geçti hybrid falan dediğimi hatırlamıyorum onu başkaları diyordu.Tek yemesinin geyiğini de çok yapmadım zaten onu Raiden daha çok yapıyordu. Kaido bir kere isimli saldırı vurmuş.Luffy’e attığı daha güçlü tek yemesi doğal.Oden’e atabilse bile o şansı bulamamıştır.2 saniye dikkatsizlik yapınca kafaya çakmış teknik kasacak vakti olmamış Kaido’nun.Al ben sana benim mantığımı göstereyim.
Oden'e vurduğu darbenin haki efektlisi. Zirve Kaido olduğu da net. Senin mantığını da görmek isteriz.
@Millennium Wizard
Ağrıma gitmiş tabi. Sizin de şimdi neyinize gider göreceğiz. İki yüzlü davranıyonuz net.
Luffy haterları yan basmasın lütfen please. Bir duruş görmek istiyoruz.
Benim söylediğim net hacı. Üstüne alınması gerekenler alınsın. Luffy tek yediğinde burda bayrammış gibi takılıp dalga geçenler şimdi Oden'ın tek saldırı ile düşmesine kulp bulmaya çalışmasınlar. Luffy için yaptıkları yorumun aynılarını beklerim ben şayet. Hibrüt mübrüt diyordular bahsetsinler yine.Ben de senin mantığınla yazayım; bu aynı Alvida'nın saldırısı.
Başından beri benim Oda'yı eleştirdiğimi bildiğin halde böyle hararetlenmen inanılmaz ya.
Yonkou üstü Roger'in, ileri seviye b.haki içeren saldırısını yiyen bir Oden çizelim buraya. Ahahaha. Bak bu da Oda'nın mantığı. Nasıl ama?
Dostum bence son örneğin biraz alakasız. Roger ve Kaido'nun saldırılarındaki niyet önemli. Zaten Roger ve ekibinin WB korsanları ile olan savaşından sonra yaşanan olaylar da niyetlerinin farklı olduğunu gösteriyor. Yani Roger Oden'i uzaklaştırmak için bir selamun aleyküm saldırısı yaptı Kaido ise fırsatı avantaja çevirmek için taşaklarındaki hakiye kadar sopasına ekledi.Ben de senin mantığınla yazayım; bu aynı Alvida'nın saldırısı.
Başından beri benim Oda'yı eleştirdiğimi bildiğin halde böyle hararetlenmen inanılmaz ya.
Yonkou üstü Roger'in, ileri seviye b.haki içeren saldırısını yiyen bir Oden çizelim buraya. Ahahaha. Bak bu da Oda'nın mantığı. Nasıl ama?
Neyse. Sence bu Kaido ve Oden hangi seviyededir?Benim söylediğim net hacı. Üstüne alınması gerekenler alınsın. Luffy tek yediğinde burda bayrammış gibi takılıp dalga geçenler şimdi Oden'ın tek saldırı ile düşmesine kulp bulmaya çalışmasınlar. Luffy için yaptıkları yorumun aynılarını beklerim ben şayet. Hibrüt mübrüt diyordular bahsetsinler yine.
Olabilir tabi. Çer çöpten de o hasarı almış olabilir.King,Queen,Jack bunlarla aynı anda dövüşüp kaptanlarına ulaşmış olabilir.
Nasıl da ağrına gitmiş o zamanlar çok net anlaşılıyor.
Kaido kaç tane temiz darbe vuruyor?Yardımcı olur musun?Oden tek yemiyor. Gelirken başkaları ile dövüşüyor. Sonra kaido tarafından ateşle yakılıyor. O ateşten çıkıp yarıyor kaidoyu. Sonra savunmasızken arkasından başına darbe alıyor. Luffy tam konsantre iken önden tek yiyor.
Ben Amiral'leri artık Yonkou'lardan pek de farklı görmediğim için ikisi de o sıra ne Amiral ne Yonkou gücündeydiler bence.Neyse. Sence bu Kaido ve Oden hangi seviyededir?