Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 970 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafasına yediği meyveli Kaido atağını umursamayinca dikkate alınmıyor herhalde.
O saldırıyı kime atsa teklerdi Kaido ,Oden umursamıyor bile.
 
Dikkatsizlikden sebep tek yemek saçmalık değil. Bu iş ağır siklet boks maçına benzer üst düzey dövüşlerde adam bi an gardını indirdiğinde darbeyi sağlam bir yere yediğinde teke gider. Bu da böyle bir şeydir. Bunu BB için de sayabiliriz. Konuşmayı çok seven BB bir anda Magellan'ın zehirine tek yedi. Hem de tüm kadro. Bir şekilde kurtuldular ama dikkatsizlik adamı böyle yapıyor.
En son Andy Ruiz Anthony Joshua maçını izledin mi? Andy Ruiz 1 round öyle bi yumruk yediki çoğu boksör o yumruğu yese kalkamazdı. Darbe yenir ama gücün varsa kalkır tekrar savaşırsın. Akainuda belki daha güçlü darbe yedi ama kalktı hiç bir şey yokmuş gibi savaşmaya devam etti. Oden vs Kaidonun Luffy vs Kaidodan tek farkı Oden hasar vermiş Luffy verememiştir. İkiside tek yedi.
 
Amiraller için şuan önümüzde 4 örnek var. Fuji hariç, tanıtılan 3 amiral birbirine denk seviyeler. Akainu vs Aokiji örneğine bakarak... Amiraller denizcilerin en büyük gücü olarak tanıtıldı. Hani king için 5 gün yangını söndürülemedi dedi ya yanlış hatıtlamıyorsam Akainunun alevi denizin üstünde yanıyordu. Adanın iklimini değiştirdiler... Bunlar çok farklı seviye adamlar. Sadece güç değil aynı zamanda muzzam dayanıklılar. Hayal et Amiraller sence Odenin darbeyi yedikten sonra bayılır mıydı? Akainu vs Wb örneği varken... Türkçesini bekleyip okumam lazım. Ama görünüşe göre gayette Kaido, Odenden güçlü. Oden bom boş duran bir ejderhayı kesiyor. Ne haki kaplamış kendini ne bi savunma yapmış...
Oden Kaido ile dövüştüğünde amiral seviyesi diyebilmemiz için o zaman ki amirallerin gücünü görmemiz lazım o yüzden net bir şey diyemem. Ama yaşasaydı şuan amiral üstü seviyedeydi bu net. Akainu ve Aokiji örneği ise biraz alakasız olmuş. Onlar uzun bir süre dövüşmüştü ve meyveleri iklimi değiştirme imkanı olan çevreye etki eden meyvelerdi. Akainu ise WB'den darbeyi alırken son anda fark ediyor ve logia olmanın avantajıyla tekrar ayağa kalkabiliyor, Oden'in ise meyvesi yok. Kaido'nun haki kaplayıp kaplamadığı belli değil. Kaido gelen saldırının farkında ona rağmen göğsünü yarıyor Oden. Lakin Oden Momonosuke'nin sesini ve vücudunu görünce dikkati dağılıyor arasında fark var.
 
Geçmiş gosterilmese Wb'yi bile o kadar söylenmesine rağmen kabul etmiyorlardi.
O Wb bile hikaye gereği hiç bir şey yapamadi.
O yüzden her şey ıvır zıvır Oden taş gibi yonkou üstü adam.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık