Tyr 31 Ocak 2020 #1,541 Kaidonun ejder formu çok güçsüz. Kid bile bunu o formunda dövüp indirmiş, insan halinden dayak yemiştir muhtemelen. Oden net şekilde o devirde ki Kaido dan güçlü
Kaidonun ejder formu çok güçsüz. Kid bile bunu o formunda dövüp indirmiş, insan halinden dayak yemiştir muhtemelen. Oden net şekilde o devirde ki Kaido dan güçlü
Mystic07 31 Ocak 2020 #1,542 Gördüğünüz gibi diğer kılıcı ile vurmuş vurmuş kendini paralamış kesememiş Emma gelmiş ultisi ile yarmış gecmis.
Gördüğünüz gibi diğer kılıcı ile vurmuş vurmuş kendini paralamış kesememiş Emma gelmiş ultisi ile yarmış gecmis.
William cutting 31 Ocak 2020 #1,543 @Aiden Shinobu baya iyiymiş. Cidden yazık olmuş. Hepsi dikkatsizlikten tek tek düşmüş. :/ 11 kişi koca orduyla savaşmaları ayrı bir olay.
@Aiden Shinobu baya iyiymiş. Cidden yazık olmuş. Hepsi dikkatsizlikten tek tek düşmüş. :/ 11 kişi koca orduyla savaşmaları ayrı bir olay.
maymundlutfu 31 Ocak 2020 #1,545 Zamanında Oden tüm hakiyi tek saldırıda basmış anca öyle kesmiştir falan diyorduk. Adam yoldan geçerken kesti be.
Zamanında Oden tüm hakiyi tek saldırıda basmış anca öyle kesmiştir falan diyorduk. Adam yoldan geçerken kesti be.
Rhaenys 31 Ocak 2020 #1,546 10 kişi koca orduya dalmış ya muazzam olay. Bir de bu Kaido vasifsizina dana'ya girer gibi saldirdiklari söyleniyordu önceden Oden ve adamlarinin. :d Çift kılıçla kesilmiş sanki. Tüh Enma (Kaido kesen item) yalan oldu galiba.
10 kişi koca orduya dalmış ya muazzam olay. Bir de bu Kaido vasifsizina dana'ya girer gibi saldirdiklari söyleniyordu önceden Oden ve adamlarinin. :d Çift kılıçla kesilmiş sanki. Tüh Enma (Kaido kesen item) yalan oldu galiba.
Alpamis 31 Ocak 2020 #1,547 Oden handikaplı imiş yarı yolda Kaido'nun yanına gelene kadar bir sürü kişiyle karşılaşmış. Ama söyleyeyim güç seviyeleri öyle muazzam durmuyor.
Oden handikaplı imiş yarı yolda Kaido'nun yanına gelene kadar bir sürü kişiyle karşılaşmış. Ama söyleyeyim güç seviyeleri öyle muazzam durmuyor.
Red-Shanks 31 Ocak 2020 #1,548 bigmama ne olmuştu ya ben kaçırdım xD ortalık karıştı şimdi herkes esir luffyler nerde ne yapıyor belki onlar olsa kazanırlardı.
bigmama ne olmuştu ya ben kaçırdım xD ortalık karıştı şimdi herkes esir luffyler nerde ne yapıyor belki onlar olsa kazanırlardı.
Alpamis 31 Ocak 2020 #1,550 Mystic07 dedi ki: Gördüğünüz gibi diğer kılıcı ile vurmuş vurmuş kendini paralamış kesememiş Emma gelmiş ultisi ile yarmış gecmis. Genişletmek için tıkla ... Momonosuke de sağlam power almış acaba diğer kılıcın özelliği ne. Bu arada Manga yanlış bilgi vermiş bize. Kaido'ya zarar veren tek kılıç demistiler Enma için.
Mystic07 dedi ki: Gördüğünüz gibi diğer kılıcı ile vurmuş vurmuş kendini paralamış kesememiş Emma gelmiş ultisi ile yarmış gecmis. Genişletmek için tıkla ... Momonosuke de sağlam power almış acaba diğer kılıcın özelliği ne. Bu arada Manga yanlış bilgi vermiş bize. Kaido'ya zarar veren tek kılıç demistiler Enma için.