Avatar güzel. Seni yeniden takıma alabilirim.Tek kaldım ama şimdi daha tehlikeliyim çünkü ben böyle biriyim
Emniyete haberin verin, artık kimse emniyette değil!
Avatar güzel. Seni yeniden takıma alabilirim.Tek kaldım ama şimdi daha tehlikeliyim çünkü ben böyle biriyim
Emniyete haberin verin, artık kimse emniyette değil!
Hadi barışalım o zaman Smoker reisAvatar güzel. Seni yeniden takıma alabilirim.
Hadi barışalım o zaman Smoker reis
Görünmez haki basmıştırKaido niye vs de haki basmamış? Hem darbeyi yerken hem bitirici vuruşu atarken hakisiz... Luffy ile olan dövüşte de haki basmamıştı.
Biz birlikte güçlüyüz. Davamızdan vazgeçmeyiz. Bazen Wb’ciyiz Bazen Oden’ciyiz reis. Hatalar olur ama asla yamuk olmaz biliyorsun
Sen beni dinle, sırtın yere gelmez. Geçtiğimiz haftalarda çıldıran Roger fanları ve bu hafta kıvıran Kaido fanları gibi olur bak sonun.
Spoiler konusunda iyi ağlamışım ha. Neyse hep kurguya ve Oda'ya sövmüşümHepiniz oradaydınız !
Yazık! Oden fanı olmayan ben daha spoiler düşer düşmez Oden'in 5 yıl dans etmesine ağlamıştım. Bunun altında bir dram yatıyor demiştim!
http://korsanfan.com/konu/969-spoiler-yorumları.8082/page-4#post-1326852
Ama sizler olayın ilk şokuyla Oda'nın kurgusunu suçlar ayağına Oden'i yanlız bıraktınız!!
Yazık çok yazık!!
: ))
İşiniz gücünüz şov .s .s .s .s .s .s Gerçekleri bilen biliyorrrrBiz birlikte güçlüyüz. Davamızdan vazgeçmeyiz. Bazen Wb’ciyiz Bazen Oden’ciyiz reis. Hatalar olur ama asla yamuk olmaz biliyorsun
İş Manga yakmaya kadar gitmiş. Japonya da olsan evini taşlayacakmışsın hocam : PSpoiler konusunda iyi ağlamışım ha. Neyse hep kurguya ve Oda'ya sövmüşüm
Eğer bugün burada bir şov yapıldıysa onu Kozuki Oden yapmıştırİşiniz gücünüz şov .s .s .s .s .s .s Gerçekleri bilen biliyorrrr