Kılıç ustası olmasa severdim Oden'i. Fakat biz tek bir kılıç ustasına gönül verdik.
Kılıç ustası olmasa severdim Oden'i. Fakat biz tek bir kılıç ustasına gönül verdik.
Açıp açıp tekrar okuyup izliyorum East Blue'yu. Bela gibi kaçamıyoruz asla.East bluedan hiç çıkmayacaktık.
Şimdi şöyle bakmak lazım.Kaido tayfasını güçlü adamlarla doldurmak isteyen biri.Ezeyim pestili çıksın değil.Şu filmdeki Bullet mantalitesi değil yani.O açıdan ben olsam bende yaparım.Apoo öğrenir işte herşeyi.Bu adamı kullanacaksan bıngıldağına vurma ölebilir xD yada Hawkins’e işlemedi diye çok balyoz saydırma diyebilir.Kaido novaların yanlışlıkla ölmesini istemez.Kullanacak onları çünkü.Hawkins seçim şansı olmadığını söylüyor mesela.Herif tırsmış bir darbe daha alsa öleceğini görmüş.Orada işte bilgi almasa kendini tutamayıp öldürebilir.Oden'e birisi taaa WBvsRoger sayısında zırcahil demişti. Oden benim için hep zırcahil kalacak adamın verdiği her tepki akıldan yoksun.
Bence makul. Kidd'e saldırmak için bile Apoo'dan intel toplayan adam.
Yalnız değilsin Reis, rahat olTek kaldım ama şimdi daha tehlikeliyim çünkü ben böyle biriyim
Emniyete haberin verin, artık kimse emniyette değil!
Apoo olayı baya kirli oynamak yinede. Kendisi gideceğine King'i yollasa, King hepsini öldürmeden paketlerdi zaten.Kaido novaların yanlışlıkla ölmesini istemez.Kullanacak onları çünkü.Hawkins seçim şansı olmadığını söylüyor mesela.Herif tırsmış bir darbe daha alsa öleceğini görmüş.Orada işte bilgi almasa kendini tutamayıp öldürebilir.
Eyvallah reisYalnız değilsin Reis, rahat ol
See you later