Ya bu Oden salaklıkta en salak Kemal sunal filmlerini geçti bence, böyle bi adama ne kadar güçlü olursa olsun saygı duyamam.
Güçlü zaten.Onu geçenler belli karakterler.Bakma sitede hakkında hebele hübele deniyor ama hem güçlü hem zeki hemde duruşu ile adam olan bir karakter.Katakuri çok daha güçlü olmayı hakeden bir karakter.
Boşa harcamış potansiyelini öldürmüş, yuvadan uçsun artık kart kuş.Shanks 30'lu yaşlarının başında Yonkou olurken Katabey boş geziyormuş. Boş gezen adam deri ceketi var üstünde zaten.
Oden in oğlu söz konusu olduğu için Oden korkuyor ve doğru düşünemiyor.Ancak yanındaki 9 mal evet mal ...(Denjiro bile)Ya bu Oden salaklıkta en salak Kemal sunal filmlerini geçti bence, böyle bi adama ne kadar güçlü olursa olsun saygı duyamam.
1- Zoro, 2- Luffy. Değişmez artık.O değil de bu Luffy’i de harbi seviyoruz biz he baksana
Bunda diyabet de vardır. O kadar donut nereye gidiyor?Shanks 30'lu yaşlarının başında Yonkou olurken Katabey boş geziyormuş. Boş gezen adam deri ceketi var üstünde zaten.
Kata bir sosyal parazit midir? Hala ailesiyle yaşıyor?Boşa harcamış potansiyelini öldürmüş, yuvadan uçsun artık kart kuş.
Mochi olduğu için vücudu tolere ediyordur. Yoksa o kadar şekerle ayakta duramaz.Bunda diyabet de vardır. O kadar donut nereye gidiyor?
Evet buna katılıyorum tecrübe namına şu an çok şey katmıştır.Luffy’e velet demesi de bu sebeple.Nasıl dövüşüleceğini daha iyi öğrenmiştir bunun katkısı olmuştur.Onun dışında ham güç ve haki olarak çok büyük fark olduğunu bende düşünmüyorum.Rakibi oden karşısında yüksek tecrübe de çok önemli değildi bence.Çünkü Oden çok düz dövüşen adam taktik yok bam bam girişiyor.Daha karşısında şeytan meyvesi olduğunu yaşlılar ona söylemeden kavrayamıyor.Bu nedenlerden dolayı Oda’nın çaylak Kaido bu hale düştü diye gösterdiğini sanmıyorum.Çok uzak olduğunu düşünmüyorum, ancak şimdiki halinden daha güçsüz olduğu kesin gibi bir şey. Çünkü tecrübe dövüş ile kazanılır. Doğuştan güçlü doğsan dahi, yata yata o gücün bir işe yaramaz.
Aynen öyle değişmez1- Zoro, 2- Luffy. Değişmez artık.