Lan sen bon clay’mısın neden yorumumu kopyalıyon hahhahaLuffy'ye bak, Zoro'yu görünce nasıl da sevinmiş garibim. Duygulandım nedense.
Lan sen bon clay’mısın neden yorumumu kopyalıyon hahhahaLuffy'ye bak, Zoro'yu görünce nasıl da sevinmiş garibim. Duygulandım nedense.
KaidonunBon Clay-sama'ya karşı nefret uyandırmak niyetinde misin Kum-kun?
Kaido ölsün. Sonra gemi batar, kaçar falan.
Belki de Big Momdır. Smoker'ın spoiler da tutarSmothie dedim de onun orada olması mantıksız yav. Kadın orada konuşuyor bir de. Smothie'ye bir anda o kadar misyon yüklenmez. Ne bilem bir an aklıma Smothie geldi. Wano'dan biridir herhalde.
Olacak zaten Luffy verdi dopingiKatakuri çok daha güçlü olmayı hakeden bir karakter.
Zoro’yu bir başka seviyor bizim kaptan ya. Sarılıyor falan kerataLuffy tayfada ki herkesi çok seviyor ya öyle biri işte.
Hem de baya saf ama. Zoro daha yeni uçuruldu orada gördüğünü sanıyor falan.
Reis baya yaşını başını almış ya. 48. Geç kalmış.Big Mom düşünce liderliği ele alsa ve liderliğin getirdiği sorumlulukla güçlense güzel olurdu aslında. Potansiyeli var. Yaşı kaç reisin?
Üzüldüm ya. Tayfadan biri olsaydı yanında, duygusal açıdan güzel destek olurdu. :/Luffy tayfada ki herkesi çok seviyor ya öyle biri işte.
Hem de baya saf ama. Zoro daha yeni uçuruldu orada gördüğünü sanıyor falan.
Sen Kurozumi cadısısın.Lan sen bon clay’mısın neden yorumumu kopyalıyon hahhaha
O değil de bu Luffy’i de harbi seviyoruz biz he baksanaSen Kurozumi cadısısın.
O zaman iş geçmiş. Artık emeklilik planları yapmaya başlasın yavaştan. Gerçi zaten yapıyordu en son. Luffy'nin, annesini dövmesini beklemek en büyük eğlencesi.Reis baya yaşını başını almış ya. 48. Geç kalmış.
Shanks 30'lu yaşlarının başında Yonkou olurken Katabey boş geziyormuş. Boş gezen adam deri ceketi var üstünde zaten.O zaman iş geçmiş. Artık emeklilik planları yapmaya başlasın yavaştan. Gerçi zaten yapıyordu en son. Luffy'nin, annesini dövmesini beklemek en büyük eğlencesi.