Ben nefret etmem. Sadece senin niyetini sorguladım. Zoro fanları Bon'dan nefret etmez. Bon adamdır.Bon'dan nefret edecek kişi gitsin Zoro fanı olsun. Gözüme görünmesin!
Ben nefret etmem. Sadece senin niyetini sorguladım. Zoro fanları Bon'dan nefret etmez. Bon adamdır.Bon'dan nefret edecek kişi gitsin Zoro fanı olsun. Gözüme görünmesin!
Fazla romantik ve gerçekçi değil. Yani Smoker konusunda dediklerine katılıyorum ama, her şey o kadar ak ve kara değil. Adamlıksa tümüyle anlamsız bir parametre zaten.Yanlış insanların adaletine adalet denmez zulum denir.Kendi çıkarları için insanları ve beraberindeki askeri gücü kullanmak demektir.Akainuda bu dediğimiz yanlış adalet tarafındadır.Yani zulum tarafındadır.Smoker akainudan 1000 kere daha fazla adamdır ve adalet yükünü omuzlamıştır.İkiside aynı taraftalar ama aralarında çok büyük fark vardır.
Adam gibi adam.
Bir niyetim yok yahu Mane Mane deyince Bon ve bu sahnesi aklıma geldi yine. Attım bende :SBen nefret etmem. Sadece senin niyetini sorguladım. Zoro fanları Bon'dan nefret etmez. Bon adamdır.
Takılıyorum ya. Mane Mane'ye lanet olsun ama.Bir niyetim yok yahu Mane Mane deyince Bon ve bu sahnesi aklıma geldi yine. Attım bende :S
Daha toparlanmaz Kaido'nun adamlığı, bu arc daha lütfünden şamar yiyecek. Ve Orochi gibi bir tipi kolladığı için tamamen rezil bir karakter.Yarın bir gün Kaido ben o zamanlar şu seviyedeydim de diyebilir.
Umut tükenmez!
Ben zaten akainuya adaletin yükünü omuzlamış adam gibi adamdır diyenlere söyledim lafımı.Bu adamsa adaletin yükünü omuzlanmışsa eğer Smoker nedir?Adamlık ve adalette 1000 ile çarpar akainu denen herifi.Fazla romantik ve gerçekçi değil. Yani Smoker konusunda dediklerine katılıyorum ama, her şey o kadar ak ve kara değil. Adamlıksa tümüyle anlamsız bir parametre zaten.
Bildiğin teröristin tekidir la Bon. :/Ben nefret etmem. Sadece senin niyetini sorguladım. Zoro fanları Bon'dan nefret etmez. Bon adamdır.
Orochi onu kolluyormuş daha çok.Daha toparlanmaz Kaido'nun adamlığı, bu arc daha lütfünden şamar yiyecek. Ve Orochi gibi bir tipi kolladığı için tamamen rezil bir karakter.