Keşke o tutsaydı ya. Bu ne kötü bi senaryodur. Çok tutarsız, çok baştansavma.Benim verdiğim spoiler iyiydi yine.
Keşke o tutsaydı ya. Bu ne kötü bi senaryodur. Çok tutarsız, çok baştansavma.Benim verdiğim spoiler iyiydi yine.
5. günün şafağında doğuya bak...O kişi Oden çıkmayacak.Oden o reis, o kadın arkada. Güzel kıvırıyor ama Oden :/
Ryuuma olsa bariyeri keser arasına da Orochi ile Kaido'yu koyar atom tost yapardı.Ryuma reis sen ne ulu bir adammışsın be!
Benimkine niye geldi yine konu.Luffy ve kaido değil miydi konu. Birşey söyleyip sonra cevap alınca konuyu saptırmak bir zorunluluk halini aldı galiba Luffy fanlarında.Seninkinden şu an 2 3 tane gelse yine de yetmez biliyon di mi?
Bence onun hakkında da konusma erken. Seriye hiçbir şekilde garantici yaklasmamak lazımRyuma reis sen ne ulu bir adammışsın be!
Luffy tek başına yenecek Kaido’yu. O kadar kurgu ve hikaye kurmayı çöpe atacak Oda. Doffy’e Law’la beraber girince sıkıntı yok, Kaido’ya beraber girince mi sıkıntı olacak? L&L vs Doffy’e okeysin. Luffy dövüşten kaçmak için yardım alıyor. Zoro, Kaido’ya bir iki yarık atsa Luffy memnun bile kalır. L&L vs Doffy olmasa Luffy’de Kata gibi triplere girebilirdi.Doflamingo'yu kim yenecek tartışması olmuştu. Kolezyumdaki herkes vardı , cavendish , don vesaire. Her yarışmacı "Doflamingo'yu ben yenecegim." Demişti. Luffy'de hepsini susturup "Doflamingo'yu ben devirecegim." Demişti.
Yani bir kere One Piece doğası gereği dediğin çok yanlış. Kaldı ki Big Mom olayını göz ardı ediyorsun. Big Mom da var savaşta. Herkes Kaido'ya saldırsın tamam , eee diğer kumandanlara ne olacak?
Zoro , Kaidoyu kesen kılıcı aldığı için Kaidoyu mu kesecek yani?
Katakuri vs Luffy'de dışarıdan müdahale nasıl Katakuriyi kizdirdiysa Luffy'yi de kızdırır.
Hastalıktan ölüyor.Bence onun hakkında da konusma erken. Seriye hiçbir şekilde garantici yaklasmamak lazım
800 yıl önce Buggy meyveli birine kaybetmistir o da
5.Gününün şafağında Oden hala kıvırıyordu :/5. günün şafağında doğuya bak...O kişi Oden çıkmayacak.
Aynen öyle. Boşuna o kadar yıldır Kral da Kılıç Tanrısı da Ryuma değilmiş.Ryuuma olsa bariyeri keser arasına da Orochi ile Kaido'yu koyar atom tost yapardı.
Yok Ryumdan eminim. Onda sıkıntı çıkmaz.Bence onun hakkında da konusma erken. Seriye hiçbir şekilde garantici yaklasmamak lazım
Ryuma bence Wanolu değil adamı zorla bebekken bir yerden çalıp getirmişler sonra Wanolu yapmışlar.Ryuma reis sen ne ulu bir adammışsın be!
“Allah Allah kesiyorum kesiyorum hiçbir şey olmuyor” - RyumaBence onun hakkında da konusma erken. Seriye hiçbir şekilde garantici yaklasmamak lazım