Doflamingo'yu kim yenecek tartışması olmuştu. Kolezyumdaki herkes vardı , cavendish , don vesaire. Her yarışmacı "Doflamingo'yu ben yenecegim." Demişti. Luffy'de hepsini susturup "Doflamingo'yu ben devirecegim." Demişti.1- Zoro'ya neden Kaido kesen kılıç verildi?
2- Kid'e Kaido'yla dövüşmesi için niye motivasyon verildi?
3- Bu kadar Nova ne yapacak?
4- Son filmle neyin hazırlığı yapıldı?
5- Teke tekte inen Yonkou gördük mü?
Bu ezik Croco bile büyüktür Oden'den şu saatten sonra. Bu Croco Alabasta yerine Wano'yu ülkesi yapmak istese yaparmış. Hatta sen ben twei gidelim saldıralım Wano'ya iki saate falan fethederiz.Mangaka'nın aşırı fan kitlesi toplayan Oden'e tepkisi... :S
Dram kasacak onun altyapısını hazırlıyor güya, rehineler için çıplak dans etmeler falan. Rezil etti bütün flashbackiMangaka'nın aşırı fan kitlesi toplayan Oden'e tepkisi... :S
Fazla uğraşmaya gerek yok zaten. Oden hemen bi' 5 yıllık anlaşma yapar.Bu ezik Croco bile büyüktür Oden'den şu saatten sonra. Bu Croco Alabasta yerine Wano'yu ülkesi yapmak istese yaparmış. Hatta sen ben twei gidelim saldıralım Wano'ya iki saate falan fethederiz.
Zoro, Oden+Dokuz Kını aynı anda alır net.Fazla uğraşmaya gerek yok zaten. Oden hemen bi' 5 yıllık anlaşma yapar.
Kes lan hadsiz sen kime ezik diyorsun?Bu ezik Croco bile büyüktür Oden şu saatten sonra. Bu Croco Alabasta yerine Wano'yu ülkesi yapmak istese yaparmış. Hatta sen ben twei gidelim saldıralım Wano'ya iki saate falan fethederiz.
Adamı kimlerle muhattap et sonra gel böyle şeyler çiz. Tam Oda'lık hareket 10/10...Dram kasacak onun altyapısını hazırlıyor güya, rehineler için çıplak dans etmeler falan. Rezil etti bütün flashbacki
Off çok etkilendim ya, şu an ağlıyorum.Dram kasacak onun altyapısını hazırlıyor güya, rehineler için çıplak dans etmeler falan. Rezil etti bütün flashbacki