Hadi geçmiş olsun hem smiley yedirmişler hemde yerine geçip dansöz Tamara gibi oynatmışlar Odeni, valla Spandam bu kadar rezil olmamıştı.
Ace'in Otama olayına kulp bulan adam diyor. Bakalım WB'nin olayında ne yapacan. Forumu mu terkedersin üyeliğini mi silersin göreceğiz.Herkes senin gibi her şeye kılıf bulup Oda'nın bahane mühendisi olarak çalışmıyor. Roger adama diz çöktü gene kılıf buldun adama ben gelmiş geçmiş en büyük korsan olurum dedi sen gene kılıf bulup kk dememiş dedin.
Oden böyle bir rezillik ve akılsızlık yapıyorsa sallar gidersin
Adam Elizabello'nun kralın yumruğunu bile durdurdu, Kral yumruğunun hafif sikleti bile Pica'nın golem kolunu alıyordu hatırlatırım. Diamante gösterdiği haliyle birşey yapamazdı bu adama, yapamadıda zaten. Kafaya taksaydı şunu yapardı bunu yapardıyla olmuyor işte, bende sana diyorumki yapsaydı o zaman? Diamante'nin saldırıları Kralın yumruğunun zerresi etmez emin ol.Üst yöneticiler kafayı taksa dansöz gibi oynatır Barto’yu emin ol.Diamante uğraşmadı Burgess ve Sabo gibi daha ciddi tehditlere yöneldi.Sabo ile kılıç çarpıştırdı mesela asıl güçlü meyve rakibinin Lucy olduğunu biliyordu çünkü.Barto kim onla Gladius uğraşsın.Gider bariyeri dalgalandırırdı olmadı Barto da mal gibi bakakalırdı.Bariyere güvenen bir tip çünkü.
Ha tamam hayal gücünle boşlukları doldurma yeteneğini hafife almışım. Hele dur bakalım hayal gücünün öngördükleri değilde mangada olanlar geçsin, bahanelere sığınma işine girmeyiz biz.Ace'in Otama olayına kulp bulan adam diyor. Bakalım WB'nin olayında ne yapacan. Forumu mu terkedersin üyeliğini mi silersin göreceğiz.
Hahaha, ulan ya.
HakettilerAma bu çok ağırdı
İçim kan ağlıyor inan banaYapma böyle şeyler.
Dönmek yok reyis. Bu olay bunu hakediyor. Zoro’ya gelince ona bir şey olmaz rahat ol. Her zaman arkasındayız yeşilimizinBen böyle dönüş görmedim lan. Yarın bir gün Zoro'ya da böyle yaparsiniz siz.
Dava adamı olmak da suç olmuş!Herkes senin gibi her şeye kılıf bulup Oda'nın bahane mühendisi olarak çalışmıyor. Roger adama diz çöktü gene kılıf buldun adama ben gelmiş geçmiş en büyük korsan olurum dedi sen gene kılıf bulup kk dememiş dedin.
Oden böyle bir rezillik ve akılsızlık yapıyorsa sallar gidersin
Mangada olanlar geçer de sen görür musun bilemeyiz. Sonuçta gözlerini kapatan biri oldun çıktın.Ha tamam hayal gücünle boşlukları doldurma yeteneğini hafife almışım. Hele dur bakalım hayal gücünün öngördükleri değilde mangada olanlar geçsin, bahanelere sığınma işine girmeyiz biz.
Bunu senden duymak üzdü beniMangada olanlar geçer de sen görür musun bilemeyiz. Sonuçta gözlerini kapatan biri oldun çıktın.
Gençken davalar hoşuma giderdi ama artık boş geliyor be ReisDava adamı olmak da suç olmuş!
Ace hiçbir şey yapmadı bunu biliyoruz. Otama'ya gelecem dedi ama hatırlama bile hatırlamadı.Bunu senden duymak üzdü beni
Ben mangada geçen her şeyi kabul ederim yeterki boşluk doldurma olmasın. WB ne yaptı mesela nereden biliyorsun da laf ediyorsun ? Yok ama hayal gücü güzel şey tabi
Gençken davalar hoşuma giderdi ama artık boş geliyor be Reis
Bizim de tek davamız avatarımdaki şahsın davası artık reis. Gerisini salla gitsin. Ama yine de çok vurmayın Oden'e. :/ O işi ilk çıktığı günden beri ben yapıyorum zaten.Gençken davalar hoşuma giderdi ama artık boş geliyor be Reis