Bu arada Toki herhalde gerçekleri gider ayak anlatacak ha? Kadın hala bir şey anlatmadı.
Toki: 800 yıl önceden geldim.Bu arada Toki herhalde gerçekleri gider ayak anlatacak ha? Kadın hala bir şey anlatmadı.
8 yaşında ne olduğunu anlamadan gitmiş olabilir. Çocuk yaşta mafyaya katılanlar da var.8 yaşında geneleve giden, 10 yaşında mafyayla takılan 18 yaşında kaçırdığı evli/bekar kadınlardan harem yapan birinden bahsediyoruz. Luffy gibi saf derken tam olarak neyi kast ettin?
Oda'nın gizem kasmaya çalışırken mantığın içine ettiği anlar. xdToki: 800 yıl önceden geldim.
Nobody:
Geç de olsa bir şeyler söyler umarım.Oda'nın gizem kasmaya çalışırken mantığın içine ettiği anlar.
Oden: Toki dayan yaşayacaksın.Geç de olsa bir şeyler söyler umarım.
Oden: Toki dayan yaşayacaksın.
Toki: Oden sen beni boşver ben 800 yıl önce gelmiştim yaa hani size 10 yıldır anlatmadım. xd anlatayım şimdi xd
Oden: tamam anlat
Toki: ..... (Öbür dünyaya göçer)
971 bölüm sonu.
8 yaşında ne olduğunu anlamadan gitmiş olabilir. Çocuk yaşta mafyaya katılanlar da var.
18 yaşında kimi kaçırmış acaba? Zorlama göremedim ben? Rüyanda mı görüyon bunları?
/QUOTE]
Adamın o kadınları zorla kaçırdığına dair bir şey söylediğimi gördüğün rüya gibi rüya mıymış gördüğüm?
Ben de mangadan konuştuğumu aanıyordum.
Mallığından bahsediyor.8 yaşında geneleve giden, 10 yaşında mafyayla takılan 18 yaşında kaçırdığı evli/bekar kadınlardan harem yapan birinden bahsediyoruz. Luffy gibi saf derken tam olarak neyi kast ettin?
Bu nasıl mesaj ya Roci.