Roger,Rayleigh klasmanındaki adamı bariyer iptal ediyorsa Barto serinin en kilit karakterlerinden birisi olmalı bu bariyer sahnesi çok zorlama oldu sanki orada bir sıvama hissettim...
Muhtemelen Oden e Wano yu sen yunan adalarında tatil yaparken ben kurtardım demiştir. Kaido nun elinde kimyasal silah olduğunu ve eğer karışmazsak Gemi yaptıktan sonra kendiliğinden gideceğini falan söyledi. Bizim Oden de saf kandı.Neden pes etti de gidip onceden oldurmedi ?
Bariyerin sınırı ve maximum öyle tutabileceği zaman vardır bence atıyorum oden 1 gün boyunca başlarında beklese bir şekilde oradan çıkmak zorunda olabilirlerRoger,Rayleigh klasmanındaki adamı bariyer iptal ediyorsa Barto serinin en kilit karakterlerinden birisi olmalı bu bariyer sahnesi çok zorlama oldu sanki orada bir sıvama hissettim...
Oden kesin öldü de, Toki konusu net değil. Yaşıyor olabilir, ancak pek sanmıyorum.Toki ve odenin öldüğü net bir bilgi mi?
odene ve Toki’ye dair içimde umut vardı. Neyse sağlık olsun ilerki bölümlerde göreceğiz herşey netlik kazanır.Oden kesin öldü de, Toki konusu net değil. Yaşıyor olabilir, ancak pek sanmıyorum.
8 yaşında geneleve giden, 10 yaşında mafyayla takılan 18 yaşında kaçırdığı evli/bekar kadınlardan harem yapan birinden bahsediyoruz. Luffy gibi saf derken tam olarak neyi kast ettin?Odwenin Luffy gibi saf yönü var