Kesemezse de boyun eğer eğit beni derdi.Zoro'ya benziyor diyorlardı Oden için. Zoro olsa Orochi, halk, 9 Kın, Toki, Momo, Hiyori'yi Kaido'yla üst üste koyar keserdi.
Kesemezse de boyun eğer eğit beni derdi.Zoro'ya benziyor diyorlardı Oden için. Zoro olsa Orochi, halk, 9 Kın, Toki, Momo, Hiyori'yi Kaido'yla üst üste koyar keserdi.
Zoro olsaydı değişecek tek şey bölümün adı olurdu. "Aptal Marimo"Zoro'ya benziyor diyorlardı Oden için. Zoro olsa Orochi, halk, 9 Kın, Toki, Momo, Hiyori'yi Kaido'yla üst üste koyar keserdi.
969 bölümdür aynı bölümü görüyoruz zaten, çok heyecanlı bir bölüm olmazdı.Zoro olsaydı değişecek tek şey bölümün adı olurdu. "Aptal Marimo"
969 bölümdür aynı bölümü görüyoruz zaten, çok heyecanlı bir bölüm olmazdı.
İşte gerçek bir lider! Reis ''mallarını'' iyi tanıyor.
Shueisha versiyonunu okurken farkına vardım ki Gotti'nin eli taramalı tüfeğinin zincirine sıkı sıkıya sarılmakta ve her an gelecek olan aile bağları ve taşan duyguların patlamasını haber vermekte.@Riful. Yengenin akibeti konusuna ne diyorsun.Yenge elden gitti Bege tayfası balon çıktı.
Öyle bir sembolizm var diyorsun yani.Hmm...Shueisha versiyonunu okurken farkına vardım ki Gotti'nin eli taramalı tüfeğinin zincirine sıkı sıkıya sarılmakta ve her an gelecek olan aile bağları ve taşan duyguların patlamasını haber vermekte.
Karamsar ve trajik bir açıdan bakarsak taramalı tüfeğinin zinciri Gotti'nin ellerinin arasından kayıp düşmekte. Ama ben Gotti'ye inanmak istiyorum. Bir sonraki bölüm Gotti ayağa kalkarak aile bağlarından doğan duygu seli ile yengeyi kurtaracaktır diye umut ediyorum.
İçin rahat olsun reyiz, "Anne!" diye ağlayan Pez fikri yerden daha güçlü bir şekilde kaldırır onu.Shueisha versiyonunu okurken farkına vardım ki Gotti'nin eli taramalı tüfeğinin zincirine sıkı sıkıya sarılmakta ve her an gelecek olan aile bağları ve taşan duyguların patlamasını haber vermekte.
Karamsar ve trajik bir açıdan bakarsak taramalı tüfeğinin zinciri Gotti'nin ellerinin arasından kayıp düşmekte. Ama ben Gotti'ye inanmak istiyorum. Bir sonraki bölüm Gotti ayağa kalkarak aile bağlarından doğan duygu seli ile yengeyi kurtaracaktır diye umut ediyorum.