Benim gibi düşünen biri daha. O kadar mesudum ki.Shinobi midir nedir o şişko karıdan başından beri şüpheleniyorum. Hain var diye cırlaması tam hedef şaşırtma hamlesi gibi. Bakalım zaman beni haklı çıkaracak mı...
Benim gibi düşünen biri daha. O kadar mesudum ki.Shinobi midir nedir o şişko karıdan başından beri şüpheleniyorum. Hain var diye cırlaması tam hedef şaşırtma hamlesi gibi. Bakalım zaman beni haklı çıkaracak mı...
O erkek değil mi? Bence o değildir.Bence hain şu uzun boylu samuray kız kiku muydu neydi o çıkacak bence.
Ben nerdeyse 1 yıldır ara ara söylüyorum bunuBenim gibi düşünen biri daha. O kadar mesudum ki.
Hayır çıkarmayacak.Shinobi midir nedir o şişko karıdan başından beri şüpheleniyorum. Hain var diye cırlaması tam hedef şaşırtma hamlesi gibi. Bakalım zaman beni haklı çıkaracak mı...
Şimdi denk geldim. Hehe olsun.Ben nerdeyse 1 yıldır ara ara söylüyorum bunu
Denjiro hainShinobu Oden'in fedakarlığını diğerlerine anlatmak için orada bence. Güncelde en son kaldığımız yerde de 9 kının yanındaydı zaten. Umarım Oda bizi o kadar bekletmez ve önümüzdeki bölüm her şeyi öğreniriz.
Denjiro nerde öldü mü kaldı mi hiç bilmiyoruz. Hain kikuDenjiro hain
Denjiro savaşta ortalığı kasıp kavurcakDenjiro hain
O bana da garip geldi.Ah oden sen karizmayı kas, kas ,kas sonra bir bölümde, balon gibi patla..orochi Ne derse desin ,oden orochiyi kesip, ölecekse de sonra ölmeliydi!!! Adam dibine kadar giriyor ayağını yüzüne dayıyor, orada kes madem!!!!