Onu bana değil Oden efendiye söylemek lazım bence. Kendi yaptıklarını yazdım ben.Bu kadar arabeske gerek yok bence.
Hatta hepsini yazmadım bile bak.
Onu bana değil Oden efendiye söylemek lazım bence. Kendi yaptıklarını yazdım ben.Bu kadar arabeske gerek yok bence.
Her karakter kusursuz ve hatasız işlenecek diye bir kaide yok. Beklentinizi karşılamayan her şeye muhalefet oluyormuşsunuz gibi geldi bana.Onu bana değil Oden efendiye söylemek lazım bence. Kendi yaptıklarını yazdım ben.
Hatta hepsini yazmadım bile bak.
Haydaa bunu nasıl düşünemedim... 9 kında herkes at hırsızı gibiyken bir Denjiro yakışıklı... Net doğru bu yalnız.Denjiro Zoro'nun hocası olduğu için yakışıklı çizmiş işte. Adamın hocasına bile ayrı özeniyor Oda. Hain çıkacağını sanmam
Vardır kesin. Aradan 20 yıl geçmiş çünkü. Kaido'nun yanı sıra adamları da cücüktü daha o zamanlar.Peki Oden ile savaşan Kaido ile günümüzdeki Kaido arasında güç farkı var mıdır sence?
Sonuçta ciddi bir zaman dilimi var aralarında.
Evet. İki bölümü birlikte vereceğiz.Son sayfadaki yüz ifadelerine bakınca hain direk Denjiro gibi. Ama ters köşe içindir muhtemelen.
968 de gelir mi? İkisini birden yayınlayabilirseniz güzel olur. Serimanga Mangadenizine göre bir tık daha iyi gibi ama yine de insanın içi rahat etmiyor. Tekrar okumak için bekliyoruz: ))
Çok güzel. Bu bölümden çok sonraki bölüme odaklandık hepimiz.